İzmir Odak Gelişim Merkezi Açıldı

EGEOLAY/Uzman Psikolog Sedef Elif Akdan ve Özel Eğitim Uzmanı Zeynep Erden tarafından kurulan İzmir Odak Gelişim Merkezi (İZOGEM) 15 Haziran’da kapılarını açtı.

İzmir Odak Gelişim Merkezi Açıldı
Editör: Ege Olay
16 Haziran 2020 - 13:16
İzmir Odak Gelişim Merkezi, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin eğitsel ihtiyaçlarını en doğru şekilde belirleyerek, bilimsel olarak etkililiği kanıtlanmış uygulamalar ışığında oluşturduğu eğitim programları ile otizm spektrum bozukluğuna sahip birey ve ailelerinin yaşam kalitelerini artırmak amacıyla Sedef Elif Akdan ve Zeynep Erden tarafından kuruldu.

Odak noktasına otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin gelişimini koyan İZOGEM, uluslararası standartlara uygun bir eğitim modeli ile otizmli bireylerin gerçek potansiyellerini ortaya çıkararak, eğitim, bağımsız yaşam, kaynaştırma, istihdam gereksinimlerinin üst düzeyde karşılanmasını hedeflemekte.

İZOGEM’de yoğunlaştırılmış uygulamalı davranış analizi eğitimleri haftalık 4, 6, 10, 20 ve 50 seanslık modüller halinde yoğun, yarı yoğun ve seanslı olmak üzere bireysel ve grup dersleri şeklinde verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum