İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü

EGEOLAY/İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü. Geleneksel İftar yemeğini iptal eden oda, öğrencilere ramazan kolileri ve bayram harçlığı dağıttı.

 İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürdü
Editör: Ege Olay
19 Mayıs 2019 - 12:20
Her Ramazan ayında düzenlediği Geleneksel İftar yemeğinde sektör temsilcileri ve İzmir protokolünü buluşturan İzmir Mobilyacılar Odası bu yıl farklı bir uygulamaya imza attı. Yeni uygulamanın heyecanını taşıyan İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, “Her Ramazan ayında üyelerimiz ve sektör çalışanlarımızla düzenlediğimiz İftar sofralarında bir araya geldik. Bu sofrada kentimizin önemli isimlerini ağırladık. Yaşadığımız ekonomik durumu da dikkate alarak bu sene farklı bir şey yapalım istedik. Mobilya sektörümüzün geleceğinin teminatı olan gençlerimize yöneldik. Meslek liselerimizin Mobilya bölümlerinde eğitim gören gençlerimize Ramazan paketleri dağıttık. Çam sakısız çoban armağanı mukabilinden Bayram harçlıkları verdik.  Bu etkinliğimizin maddi yükünü Yönetim ve Denetim Kurulu ile oda üyelerimiz karşıladı”dedi.

GENÇLER SEKTÖRÜN GELECEĞİ

Kariyer Günleri başta olmak üzere farklı sebeplerle sık sık öğrencilerle bir araya geldiğini hatırlatan İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, öğrencileri desteklediklerini söyledi. Başkan Özkoparan, “Mesleki Eğitim veren kurumlarımız ile sıkı bir işbirliğimiz var. Sık sık gerek yöneticilerimiz gereksi öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Öğrencilerimizin mesleki eğitimlerini en iyi şekilde almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Farklı kurumlarımızla burs çalışması başlatmıştık. Gelecek dönemde mobilya bölümünde okuyan öğrencilerimize imkanlar ölçüsünde burs çalışmamızı arttırmak istiyoruz”şeklinde konuştu.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum