Reklam

İzmir Kalkınma Ajansı'nda Yeni Yönetim Belirlendi

EGEOLAY/İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Toplantısında yapılan seçimlerde MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı İzmir Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

İzmir Kalkınma Ajansı'nda Yeni Yönetim Belirlendi
Editör: Ege Olay
12 Aralık 2019 - 11:17 - Güncelleme: 12 Aralık 2019 - 11:48
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ile İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ilk kez İZKA yönetimine girdi. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da yeniden İZKA yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Kalkınma Kurulu Başkanlığına da İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Başkan Yardımcılığına Konak Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Köstepen yeniden seçildi.

 

'İZMİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

 

Yeni dönemde İzmir için çalışacaklarını ifade eden Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Bilal Saygılı, "İzmir Kalkınma Ajansı yönetim kurulunda ve Kalkınma Kurlunda görev alan üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Tarihten gelen özelliği ile her dönemde önemli bir ticaret merkezi olarak ön plana çıkan İzmir için yenilik kapasitesi yüksek, teknoloji üreten ve ihraç eden bir bölge haline getirmek amacıyla hep birlikte projeler üreteceğiz. İzmir’i dünya çapında tanınan bir şehir ve hak ettiği yere ulaştıracak etkin çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum