İzmir İYİ Parti İl başkanlığına İlk Aday Güleç Oldu

EGEOLAY /İyi Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Candaş Güleç, 22 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek İl Kongresi öncesinde, ‘Topuklu Efenin Topuklu Efesi’ sloganıyla il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

İzmir İYİ Parti İl başkanlığına İlk Aday Güleç Oldu
Editör: Ege Olay
13 Şubat 2020 - 16:07 - Güncelleme: 13 Şubat 2020 - 17:10
İyi Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Candaş Güleç, 22 Mart 2020 tarihinde gerçekleşecek İl Kongresi’nde il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Bugün gerçekleşen basın toplantısında konuşan Güleç, ‘Topuklu Efenin Topuklu Efesi’ sloganıyla yola çıktığını belirterek, başkan seçilmesi halinde İzmir’de görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi.

konuşmasına John Gardner’ın, ‘Bir liderin başlıca fonksiyonu ümitleri canlı tutmaktır’ sözünü hatırlatarak başlayan Güleç, “Siyasi parti teşkilatları içinde en üst noktadan silsile olarak tüm kademelerde de bu durum gerçekleşmelidir. Ümitleri canlı tutmak için; iyi dinleyen bir lider olmalısınız. Yönetici demiyorum, lider diyorum. Liderler bulundukları yapıyı arkasından sürükleyecek vizyona, bilgi ve donanıma adanmışlık ve motivasyon gücüne sahip olmalıdır. Teşkilatları ayakta tutan inanmışlık ve adanmışlık ruhudur. Ben İl Başkanlığı adaylığı için çıktığım bu yolda, 22 Mart'taki kongrede seçilirsem teşkilatları bu ruhu taşıyan bir lider olarak arkadaşlarımızla birlikte yürüyeceğiz. Meral Hanımın, Genel Başkanımızın açmış olduğu bu yolda onu İzmir’de hakkı ile temsil edeceğim” dedi.

Makam, mevki peşinde olmadığının altını çizen Güleç, “Ancak ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve refahı, gelecek nesillerimizin mutlu bir gelecekte yaşamaları için makam ve mevki beni çağırır ise, bir adım dahi geri durmam. Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar hareketi olarak döşediğimiz ve liderimiz Sayın Meral Akşener’in bir kadın ve gençlik hareketi olarak bizlerle başlattığı ve kurmuş oldukları İyi Partimizde kendilerinin, azim, cesaret, kararlılık ile açtığı ve yürüdüğü yolda, kendilerinin mihmandarlığını yaptığı İyi güneşinin partimizin 8 köşeli yıldızının yaydığı; merhameti, şefkati, doğruluğu, sır tutmayı, cömertliği, sabretmeyi ve Rabbine şükretmeyi çıktığım bu kutlu yolda her zaman bilip uygulamak için söz veriyorum. Parti silsilesi içinde herkesin herkese saygı duymak zorunluluğu vardır. Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi. ‘Saygı düzenin anahtarıdır’. Siyaset zorlu ve meşakkatli bir yoldur, bu yolda gücümüz düşmesin diye liderlik ettiğimiz yapıyı sevgi ve samimiyetle sarıp sarmalayacağız. Zorluklardan yılmayacağız. Gücümüz düştüğünde birbirimize güç olacağız. Başaracağız! Başaracağız! Başaracağız!” şeklinde konuştu.





Üsküdar belediyesince Ozan Arif'i anma etkinliği hiçbir gerekçe gösterilmeden daha ileriki bir tarihe Ertelenmiştir. Ne der Ozan Arif Böyle gitmez hep bu devranDöner gardaş bak görürsün

Boş mangalda kül savuran

Siner gardaş bak görürsün.

Gürültüsü çoktur boşun

Eti yenmez her cins kuşun

Eylüldeki sular kışın

Donar gardaş bak görürsün.

Öz yerine geçmez kabuk

Ok olur mu eğri çubuk?

Yalancının mumu çabuk

Söner gardaş bak görürsün.

İster cık de,ister he de

Neler gördük bu dünyada

Ata binen merkebe de

Biner gardaş bak görürsün.

Pilavdan döner mi kaşık

Hep bu işler keşik keşik

Bize de o yeşil ışık,

Yanar gardaş bak görürsün.

Karga korkar havasından

Kartal geçmez davasından

Karga,kartal yuvasından

İner gardaş bak görürsün.

Hani nerde firavunlar

Nemrut varmış bir zamanlar

Arif der ki inananlar

Yener gardaş bak görürsün.

Ozan Arifi rahmet ve saygı ile yad ediyorum. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum