İzmir'in Mali Müşavirleri beklenen 'pozitif grubu' kurdu

EGEOLAY/İzmir Pozitif Mali Müşavirler Grubu 3 Ekim 2023 tarihinde İzmir Tabip Odası Salonu’nda Kurucu Genel Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının sunumunu da yapan Selda Yılmaz, “Yalnızca İzmir için değil, Türkiye Cumhuriyeti’nde bu mesleği icra eden herkes adına Pozitif Yaratımlar olacağına inanıyorum” dedi.

İzmir'in Mali Müşavirleri beklenen 'pozitif grubu' kurdu
Editör: Ege Olay
05 Ekim 2023 - 20:01 - Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 20:22
'HÜR İRADEMİZLE TERTEMİZ BİR YOLA ÇIKTIK'
Divan Başkanı Behzat Altıntaş'ın açılış konuşmasından sonra Kurucu Başkan Halil Kırlı, “Hür irademizle çıktığınız bu tertemiz yolda ön planda ve vitrinde şu ana kadar hep beni gördünüz. Ama tüm bu çalışmaların arka planında en az benim kadar aktif bir ekibimiz var.” diyerek kurucu kurulları ve çalışma ekiplerini tanıttı. “Grubumuzun sağlam temellere oturması için, bir sistem kurmak için çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Amacımız başarılı ve temsil gücü yüksek kadrolar oluşturmak. Çünkü mesleğimiz ve meslektaşlarımız çok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. “ 
 
'BİZ DİYORUZ BİRİZ DİYORUZ'
Kırlı “Desteğiniz ve varlığınız çok değerli. Biz diyoruz biriz diyoruz.” şeklinde konuşmasını sonlandırdı. Murat Altıkanat “Öncelikle yola çıkma sebebimizin böyle önemli bir sistemin tek adam gücü ile değil ekip çalışması ile gerçekleşebileceğine olan inancımızdır.” diye başladığı “Neden Pozitif Grup?” başlıklı konuşmasını Güzel İzmir’e Pozitif enerjimizle güç katmaya hazırız” diyerek bitirdi. 
 
'BİZ BİRİZ BERABERİZ'
Grup kurmak bir örgütlenmedir, güç birliğidir. Biriz demenin, beraberiz demenin, meslek ve meslektaş için çözüm üretmenin ilk adımıdır.” diyen Murat Yaylacık grubun hedeflerini şu sözlerle anlattı. Oda ve seçim istatistiklerini açıklayan sunumunda Aslı Tengiz hizmet akdi ile çalışan meslektaş oranının %52 olduğuna dikkat çekerek “Özellikle sizlerin arkanızda odanızın gücünü hissetmenizin mesleki değerlerimizin korunması açısından ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.“ dedi. 
 
Tüzük taslağını sunan Ülfet Ferbal Sargut özellikle tüzükteki yaş ve görev alma dönemlerindeki sınırlamalardan bahsetti. Üyelerin yüksek katılımı ile gerçekleşen ilk Kurucu Genel Meclis; tüzükteki yaş sınırlaması bölümü hakkında yoğun görüşmelerin ardından, taslak grup tüzüğünün olduğu şekilde kabul edilmesi ve sonrasında bütçenin oylanması ile sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum