İzmir'in en büyük okul şenliği başladı

EGEOLAY/Üç günde 3 bin ziyaretçi ağırlamaya hazırlanan, düşünme atölyesinden sokak oyunlarına, bale ve dans gösterilerinden beceri parkuruna 21 istasyonda çok sayıda etkinliğin yer aldığı İzmir’in en büyük okul şenliği 26 Mayıs’ta ziyarete açıldı. İzmir Sınav Eğitim Kurumları tarafından ortaklaşa düzenlenen 2022 Bahar Şenliği, Karşıyaka Sınav Koleji yerleşkesinde gerçekleştiriliyor ve 26-27-28 Mayıs tarihlerine yayılıyor.

İzmir'in en büyük okul şenliği başladı
Editör: Ege Olay
26 Mayıs 2022 - 16:17
İzmir Sınav Eğitim Kurumları tarafından ilk kez ortaklaşa düzenlenen 2022 Bahar Şenliği, 26 Mayıs’ta coşkulu bir törenle açıldı. Karşıyaka Sınav Koleji kampüsünde gerçekleştirilen etkinliğin açılışına İzmir İl Emniyet Müdür Vekili Faruk Öztürk, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Coşkun, İzmir Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İlker Sümer de katıldı.
Bandolu açılışın hemen ardından 21 istasyona yayılan etkinlikler aynı anda start aldı. Bu alanlar arasında STEM Yarışması Sergisi, El Emekleri Çarşısı, resim, piyano, origami gibi sanat atölyeleri, basketbol, buz pateni, beceri parkuru gibi spor atölyeleri yer alıyor. Şenlikte gün boyunca müziğin sesinin hiç kısılmadı, sahnedeki dans gösterileri birbiri ardına sergilendi. Yüzlerini boyatan minikler Düşünme Atölyesi’nde farklı bir deneyim yaşadılar. Sokak oyunlarına katılan 5-10 yaş grubu öğrenciler eğlenerek stres attılar.
Şenlikte katılımcı olarak yer alan üniversiteler, sanat okulları, spor kulüpleri de öğrencilere farklı aktivitelerle hitap etti. Her yaş grubundan öğrenciler ve aileleri için keyifli bir ortam sunan etkinlikte Milli Okçu Alperen Alkan da sahne aldı ve “Motivasyonunu Kaybetme” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. Paletini Kap Gel etkinliğinde veliler tuvallerin başına geçerken Süslü Bisikletler etkinliğinde ortaokul öğrencileri geniş bahçenin tadını çıkardı.
Bu kapsamdaki İzmir’de ilk ve tek okul şenliği olan etkinlik, 28 Mayıs’a dek sürecek. Kayıt ve bilgi için 0549 808 51 39 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum