İzmir'in En Büyük Ekspertiz Noktası Hizmete Açıldı!

EGEOLAY/Türkiye'de 67 ilde, 170 noktada hizmet veren ve ülkenin en büyük oto ekspertiz şirketi olan Pilot Garage Oto Ekspertiz, İzmir Torbalı'daki yeni tesisinde hizmet vermeye başladı.

İzmir'in En Büyük Ekspertiz Noktası Hizmete Açıldı!
Editör: Ege Olay
24 Eylül 2020 - 12:18
Aynı anda 6 araca birden hizmet verebilen ve İzmir'in en büyük oto ekspertiz noktası olan yeni şubede motor performans, boya-kaporta kontrolü, süspansiyon, alt kontrol, fren, yanal kayma testleri ve arıza tespiti yapılabiliyor. İkinci el araçlarda büyük bir problem olan hava yastığı tespitini de gerçekleştiren İzmir şubesi, premium konseptiyle de ev rahatlığını aratmayacak.

 

2011 yılından bu yana hizmet veren ve oto ekspertiz sektörüne kurumsallaşmayı getirerek kalite ve güven çıtasını yükselten Pilot Garage, İzmir Torbalı'da yeni tesisini devreye aldı. Geniş ve kaliteli yaşam alanıyla ev rahatlığı sunan yeni şubede, 6 araca birden aynı anda hizmet verilebiliyor. İzmir'in en büyük ekspertiz noktası unvanını alan Torbalı Pilot Garage'da arıza tespiti, fren, süspansiyon, motor-mekanik, yanal kayma testleri, kaporta ve boya kontrolü gerçekleştirilebiliyor. TSE ve HYB belgeleriyle yüksek standartlara sahip olan Torbalı hizmet noktasında ayrıca ikinci el araçlarda büyük önem taşıyan kilometre tespiti ve hava yastığı kontrolü de yapılıyor.

 

Yeni şube ile birlikte toplam hizmet noktasını kısa sürede ülke çapında 170'a çıkaran Pilot Garage'ın Genel Koordinatörü Cihan Emre, "Şube sayımızı artırarak her geçen gün Türkiye çapında oto ekspertiz sektörünü kurumsallaştırmayı ve insanların ihtiyacı olan güveni sağlamayı hedefliyoruz. Yerli ve milli bir marka olan Pilot Garage ile birlikte ülkemize yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum