İzmir Doğalgaz'dan abonelere yeni kolaylık

EGEOLAY/İzmir Doğalgaz’ın e-Devlet Kapısı uygulamalarına abonelik sözleşmesi başvuru işlemi eklendi.

İzmir Doğalgaz'dan abonelere yeni kolaylık
Editör: Ege Olay
24 Eylül 2021 - 14:38
Pandemi süresince uzaktan işlem seçeneklerini geliştirerek tüketicilere büyük kolaylık sağlayan İzmir Doğalgaz, yeni bir uygulamayı daha devreye aldı. Uygulama ile tüketiciler
 e-Devlet Kapısı üzerinden abonelik sözleşmesi başvuru işlemlerini, İzmir Doğalgaz’a gelmeden bulundukları yerden yapabilecekler.

e-Devlet üzerinden yeni işlem seçeneği

İzmir Doğalgaz dijital ortamda uzaktan işlem yapma seçeneklerini geliştirmeye devam ediyor. Daha önce e-Devlet Kapısı üzerinden uygulamaya alınan abonelik sözleşmesi yenileme ve sonlandırma işlemlerine, son yapılan düzenleme ile abonelik sözleşmesi başvuru seçeneği de eklendi. Artık aboneler, İzmir Doğalgaz ve şubelerine gelmeden bulundukları yerden abonelik sözleşmesi işlemini kolaylıkla yapabilecekler.

Tüketiciye büyük kolaylık

İzmir Doğalgaz’dan yapılan açıklamada, dijital hizmetlerin öneminin koronavirüs salgını döneminde daha da ön plana çıktığı belirtilerek, “Bu kapsamda uygulamaya alınan elektronik hizmetler vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-Devlet Kapısı ile yürütülen entegrasyon çalışmaları sonucunda, abonelik sözleşme süreci devreye alındı. Böylece uzaktan işlem yapma seçeneklerine bir yenisi daha eklenmiş oldu. Vatandaşlarımız, devreye alınan abonelik sözleşmesi başvuru işlemiyle birlikte e-Devlet Kapısı üzerinden; abonelik sözleşmesi yenileme, abonelik sözleşmesi sonlandırma, doğalgaz faturası ve doğalgaz aboneliği sorgulama işlemlerini yapabiliyorlar” ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum