İzmir Dişhekimleri Odası'dan Başkan Soyer'e Ziyaret

EGEOLAY/İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Yaman Yamangil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ziyaret ederek odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İzmir Dişhekimleri Odası'dan Başkan Soyer'e Ziyaret
Editör: Ege Olay
16 Haziran 2022 - 12:38
İzmir Diş Hekimleri Odası'na kayıtlı 2 bin 200 üye olduğunu belirten Başkan Yaman Yamangil, hem meslektaşları hem de kente yönelik gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında Başkan Tunç Soyer ile görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.


İzmir Dişhekimleri Odası’nın, birçok diş hekimi ve sektörel firmanın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdiği Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi'nin bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlayacağını ve 3 gün süreceği bilgisini veren Yamangil, Başkan Soyer'i bu önemli kongreye davet etti; Başkan Tunç Soyer de nazik davete teşekkür ederek, bu önemli organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duyacağını dile getirdi.


İzmir’de diş sağlığı konusunda bugüne kadar birçok bilinçlendirme kampanyası düzenlediklerini ve bu yıl da bu sosyal sorumluluk kampanyasını sürdüreceklerini ifade eden Dişhekimleri Odası Başkanı Yaman Yamangil, bu konuda Büyükşehir Belediyesi'nin vereceği desteğin de önemine dikkat çekti.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, toplumun ve en önemlisi de 12 yaş altı çocukların diş sağlığını koruma ve tarama hizmetleri konusunda belediye, dişhekimleri odası ve üniversiteler işbirliğiyle bir proje geliştirebileceklerini; bu projeyi zaman içinde İzmir geneline yaymayı hedeflediklerini dile getirdi.


Meslek Odaları ve Büyükşehir Belediyesi işbirliklerinin her zaman İzmirliler’in yararına sonuçlar doğuracağını hatırlatan Başkan Tunç Soyer, bu alandaki tüm işbirliklerine kapılarının açık olduğunu da sözlerine ekledi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum