Reklam

İzmir'de voleybol şöleni

EGEOLAY/Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından 5’incisi düzenlenecek Cİ Group 5. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası 17 Ekim Perşembe günü başlayacak. Turnuvanın tanıtımı amacıyla Parc Ceremonie Kilizman’da düzenlenen toplantıya, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, Voleybol İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu, Cİ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi Emre Şahin ve TSYD yöneticileri katıldı.

İzmir'de voleybol şöleni
Editör: Ege Olay
11 Ekim 2019 - 17:58
TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, bu yıl beşinci defa yapılacak turnuvanın geleneksel bir nitelik kazanmaya başladığını belirterek, “Futbolda 47. Folkart TSYD Ege Kupasının ardından voleybolda da Efeler Ligi'nin güçlü ekiplerinin katılımıyla bu turnuvayı yapıyoruz.  Voleybol camiasının sahiplendiği turnuvaya Cİ Grup da isim sponsoru oldu. Sponsor destekleri ve yönetim kurulumuzun çabaları ile kente katkı sağladığına inandığımız bu organizasyonları yapabiliyoruz. İzmir’e ciddi katkı sağladığımızı ve spor yaşamına hareketlilik getirdiğimizi düşünüyoruz. Turnuvada, Arkas Spor, Galatasaray, Bursa Büyükşehir Belediye ve İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü erkek takımları mücadele edecek.  TVF Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venüs Spor Kompleksindeki maçlara tüm İzmirli sporseverleri bekliyoruz. Gelecek yıl kadın takımları arasında da bir voleybol turnuvası yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Voleybol Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Hakan Gürsu ise yaptığı konuşmada, “İzmir’in aşkı voleybol. Türk Kadın Milli Takımının yükselen bir trendi var. Avrupa ikincisi oldu. İzmir voleybolu sevdi, sevmeye de devam ediyor. TSYD İzmir Şubesi 5 yıldır voleybola katkı verdiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Kadınlar turnuvasını yaptığımızda, bu katkının büyüyeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temsilcisi Emre Şahin, sponsorların bu organizasyonlara katkı yapmasının önemli olduğuna dikkat çekti. Cİ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş ise, geçen senenin ardından bu yıl da turnuvaya sponsor olduklarını ifade ederek, “Bucaspor olarak kendimizi toparladığımızda voleybol şubesiyle ilgili de bir düşüncemiz var. Turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Okumuş, toplantının sonunda Cihan Aktaş'a ve turnuvaya sponsorluk desteği veren Firuz Catering'in sahibi Firuz Özçekici'ye teşekkür plaketi takdim etti.





Turnuva programı şöyle:



17 Ekim 2019 Perşembe

14:00 Galatasaray - Bursa BB

16:00 Arkas Spor - İstanbul BBSK

 

18 Ekim 2019 Cuma

14:00 İstanbul BBSK - Galatasaray

16:00 Bursa BB - Arkas Spor



19 Ekim 2019 Cumartesi

13:00 Arkas Spor - Galatasaray

15:00 Bursa BB – İstanbul BBSK

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum