İzmir'de 19 Mayıs Coşkusu Engel Tanımıyor

EGEOLAY/İzmir’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yine gençlerin katılımı ile büyük bir coşku ile kutlanacak. Tüm dünyada olduğu gibi Covid-19 salgınına karşı mücadele devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediyesi insanların evlerinden katılacağı farklı bir çevrimiçi etkinliğe imza atacak.

İzmir'de 19 Mayıs Coşkusu Engel Tanımıyor
Editör: Ege Olay
18 Mayıs 2020 - 12:42
Çevrimiçi Hazine Avı

Binlerce genç, dijital ortamda hazırlanan şifreleri çözüp, bunu yaparken de hem eğlenip hem öğrenecek. “İzmir’de 19 Mayıs” teması ile gerçekleşecek yarışma, evlerden çıkmadan oynanabilecek. Yarışmacıların, şifreleri çözmelerinin yanı sıra bazı eğlenceli görevleri de tamamlamaları gerekecek. Toplam 10 şifre ve 10 görevi en kısa sürede tamamlayan kişiler arasından birinciye iPad, ikinciye katlanabilir bisiklet, üçüncüye de kamp seti verilecek ve görevleri en iyi şekilde tamamlayan bir kişiye de Bluetooth Hoparlör hediye edilecek.

Başlangıç Başkan Tunç Soyer’den…

Yarışma 19 Mayıs 2020 tarihinde, saat 12.00’de ilk şifrenin paylaşılmasıyla başlayacak ve saat 19.19’da sona erecek. Yarışma, ilk şifrenin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Tunç Soyer’in sosyal medya hesabından paylaşmasıyla başlayacak. Soyer, “İzmir’de 19 Mayıs, gençlerle birlikte hep büyük bir coşku ile kutlanır. Bu sene belki meydanlarda olamayacağız, festivaller yapamayacağız. Ama yaşadığımız bu zor günlerde İzmir olarak farklı bir yöntemle kutlamalarımıza yine aynı coşku ile devam edeceğiz. 19 Mayıs’ta İzmir farkını ortaya koyacağımız bir etkinlik hazırlamaya çalıştık sizler için. Hem Atamızı andığımız, hem eğlendiğimiz, hem öğrendiğimiz… Tüm gençlerimizi yarışmamıza bekliyoruz” dedi.

Yarışma 7’den 70 Herkese Açık

Yarışmaya katılmak için herhangi bir ön kayıt yaptırmak gerekmiyor. Hazine Avı’na ilişkin detayları İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından edinebilirsiniz. Yarışmaya katılmak istiyorsanız Tunç Soyer’in sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı ilk şifreyi çözüp, yarışmanın oynanacağı internet sitesine girmeniz gerekiyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum