İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan farkındalık projesi

EGEOLAY/İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Başka Bir Engelli Politikası Mümkün” anlayışıyla “Engelsiz İzmir” yolunda ilerlerken İzmir Büyükşehir Belediyespor da Engelliler Haftası etkinlileri çerçevesinde bir farkındalık projesi düzenledi. Proje kapsamında kulüp yöneticileri ampute futbol takımı ve tekerlekli sandalye basketbol takımlarıyla dostluk maçı oynadı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan farkındalık projesi
Editör: Ege Olay
13 Mayıs 2021 - 12:35
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, Kulüp Başkanı Ersan Odaman, yönetim kurulu üyeleri İlker Kozan, Hüseyin Egeli ve Aras Kaynarca ile Takım Sporları Direktörü Saffet Türksoyuer Celal Atik Spor Salonu’nda ampute takımı ile futbol, tekerlekli sandalye basketbol takımı ile basketbol maçı yaptı. Yöneticiler tekerlekli sandalyelerle kurallara uygun şekilde basketbol oynadı ve ampute futbolcular ile korakor mücadele etti.

Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, “Spor kulübümüz de sahip olduğu engelli branşları ve başarılı sporcuları ile bu konuda ülkemizin önde gelen kulüpleri arasında yer alıyor. Bugün yaşadığımız deneyim, hepimiz açısından çok önemli oldu. Engelli branşlarındaki sporcularımızın başarıları ve azimleriyle bir kez daha gururlandık” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ersan Odaman ise engelli branşlarına özel önem verdiklerini vurgulayarak, “Engelli sporcularımızın yararlandıkları tesisleri daha da iyi duruma getirip daha iyi olanaklar sağlayacağız. Bizim için çok farklı bir deneyim oldu “ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum