İzmir Ankara uçak Bileti

Türkiye’nin başkenti Ankara; tarihi yapısı, doğal güzellikleri ve kültür çeşitliliği ile her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapar.

İzmir Ankara uçak Bileti
Editör: Ege Olay
06 Haziran 2023 - 15:08
İş, okul, sınav, mülakat, bürokrasi işleri gibi çeşitli nedenlerle yurt içi ve yurt dışından çok sayıda ziyaretçiyi ağırlarken tarihi yapısı ve doğa güzellikleriyle hayran bırakır. İzmir’den Cumhuriyet Dönemi izlerine şahit olmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrini ziyaret etmek, çok sayıda medeniyetin izlerine şahit olmak için en ucuz İzmir Ankara uçak bileti alabilirsiniz.

Bilet Dükkanı uygun fiyatlı İzmir Ankara uçak bileti yanında konaklama için Ankara otelleri hakkında da yardımcı olur. Ege’nin incisinden Anıtkabir başta olmak üzere milli değerleri ziyaret etmek isteyenlerin ilk adımı İzmir Ankara uçak bileti atmak oluyor.

İzmir Ankara Uçak Bileti Fiyatları

Ankara’ya iş ya da tatili için gelecek yolcular ilk olarak “İzmir Ankara uçak bileti fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını arar. İzmir Ankara uçak bileti fiyatları genelde hava yolu firması, seyahat tarihi ve uçuş saatine göre farklılık gösterir. Planınız belli olduktan sonra hızlıca uçak bileti ve konaklama için ayarlama yapmaya başlarsanız  bütçenizi rahatlatacak indirimlerden faydalanabilirsiniz.

İzmir Ankara uçak bileti için AnadoluJet tercih edenler 922 TL’den, Pegasus tercih edenler ise 1.002 TL’den başlayan fiyatlardan faydalanabilir. Bilet Dükkanı üzerinden size en uygun İzmir Ankara uçak bileti satın alarak Türkiye’nin gözde yerlerini keşfedebilirsiniz. Türkiye’nin gri şehri Ankara çeşitli kültürleri barındırmasına bağlı olarak geniş gastronomi mutfağına sahiptir. Seyahat boyunca lezzetli yöresel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Ankara Esenboğa Havalimanı yurt içi ve yurt dışından Ankara’ya gelen yolcuları karşılayan ilk yer olur. Akyurt ve Çubuk ilçeleri içerisinde yer alan Esenboğa Havalimanı şehir merkezine 28 kilometre uzaklıkta olmasına rağmen çok sayıda ulaşım yolu vardır. Başkent olmasına bağlı olarak hem tatil planı hem de iş için gelen binlerce ziyaretçisi çeşitli alternatiflerle Ankara şehir merkezine ulaşım sağlayabilir. Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan şehir merkezine çeşitli yollardan ulaşmak mümkündür. Bunlar arasında en çok tercih edilenler; Belko Air, HAVAŞ servisleri, belediye otobüsleri, taksi, araç kiralama ve özel transferdir.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için Belko Air servisleri sık sık tercih edilir. Esenboğa Havalimanı arasındaki yolcu taşıyan Belko Air, Kızılay ve AŞTİ’ye ulaşım sağlar. İzmir Ankara uçak bileti olan yolcular genelde Belko Air ile seyahat etmeyi planlar.

Ailecek yapacağınız tatil, eğitim, iş seyahati ya da romantik bir kaçamak için https://www.biletdukkani.com/izmir-ankara-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum