İYTE ile Sınav arasında bilimsel iş birliği

EGEOLAY/İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ile İzmir Sınav Kolejleri arasında Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü imzalandı. Buna göre İzmir Sınavlı lise öğrencileri İYTE’nin sahip olduğu akademik bilgi birikimi ve donanımsal kaynaklardan çeşitli araştırma ve geliştirme projeleri için yararlanabilecek ve bir üniversite çatısı altında proje yürütmeye lise sıralarından başlayabilecek.

İYTE ile Sınav arasında bilimsel iş birliği
Editör: Ege Olay
28 Ekim 2022 - 13:04
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İzmir Sınav Kolejleri arasında Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü imzalandı. Gidilen iş birliği lise öğrencilerinin yetenek ve yenilikçi bakış açılarını İYTE’nin akademik ve araştırma birikimiyle bugünden buluşturmasına zemin yaratıyor. Özellikle mühendislik ve fen bilimlerinde tercih edilen üniversitelerin başında gelen İYTE ile proje tabanlı eğitim metodolojisiyle öne çıkan İzmir Sınav Kolejleri arasında tesis edilen iş birliğinin sağlık teknolojilerinden yapay zekaya farklı alanlarda inovatif projelerle meyvelerini vermesi hedefleniyor.

Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü, İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran ile İzmir Sınav Kolejleri Kurucu Temsilcisi İlker Sümer tarafından imzalandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum