İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanlığı'na İlk Aday Özgür Doğan Oldu

EGEOLAY/İzmir ilçelerde İyi Parti kongre tarihlerinin belli olmasıyla birlikte ilk aday tanıtım toplantısı Çiğliden geldi. Partinin Çiğli Kurucularından ve makina mühendisi olan Özgür Doğan parti teşkilatından destekçileriyle birlikte düzenledikleri toplantıda İyi Parti Çiğli İlçe Başkanlığı yönetimine adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanlığı'na İlk Aday Özgür Doğan Oldu
Editör: Ege Olay
19 Ocak 2020 - 14:09
İyi parti kurulduğu günden itibaren, Aziz  Türk milletine ülkeye dair kaybolmaya başlayan umutlarını ve inançlarını geri vermiştir. Türk milleti Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye ve onun nezdinde kurmuş olduğu İyi partiye teveccü göstermiş ve her türlü baskıya ve engele rağmen bağrına basıp mecliste temsil hakkı vermiştir. İyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz partimize, gönül vermiş ve çeşitli kademelerde  temsil etmiş veya edecek olan bizler şimdide daha büyük azim ve kararlılıkla daha büyük bir aile olma ve kurumsal kimliğimizi daha büyük kitlelere ulaştırmak için bugünde elimizi taşın altına koyma hissiyatıyla Çiğli İlçe yönetimine talip olduğumuzu kıymetli halkımıza duyuruyoruz.  Çalışmalarımız Çiğlide siyaseti takip eden değil belirleyen olma anlayışıyla gelişerek hızla ilerleyecektir.  Klasik siyasi anlayışın dışında yeni ve modern bir siyasi anlayışla halkımızın yanında olacağız. Seçimden seçime hatırlanan halkımızı , esnafımızı, öğrencimizi,kadınlarımızı, gençlerimizi, emekçimizi hergün hatırlayarak siyasetimizi gerek yerel gerekse ülke gündemiyle canlı tutacağız.  Özellikle yerel yönetimler bazında halkımız adına eksik gördüğümüz yada sorun olduğunu bildiğimiz konularda tüm eleştirel haklarımızın yanında çözüm odaklı  ve üreten bir anlayış içinde olacağız.

Aydınlık ve müreffeh bir Türkiye Hayali kuran bizler Başkomutan  Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürkün fikirleri ışığında bizlere bırakmış olduğu emanetine sahip çıkarak Cumhuriyeti ilelebet müdafa ve muhafaza edeceğimizden de hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum