İyi ki varsın Cemil Amca!

EGEOLAY/Karşıyaka Belediyesi Kardelenler Anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Selin Karaaslan, yerel seçim kampanyası sürecinde bilbordlarda fotoğraflarını gördüğü, çok beğendiği, tanışmak istediği Karşıyaka'nın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Cemil Tugay'a videolu mesaj gönderdi. Videoyu izledikten sonra oldukça etkilenen Tugay, eşiyle birlikte soluğu okulda aldı ve 8 ay önce annesini kaybeden Selin Karaaslan'a büyük bir jest yaptı.

İyi ki varsın Cemil Amca!
Editör: Ege Olay
07 Nisan 2019 - 10:44
31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 70.8'lik oy oranıyla önemli bir başarıya imza atarak belediye başkanı seçilen ve mazbatasını almaya hazırlanan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, 6 yaşındaki Selin Karaaslan'ın çağrısına duyarsız kalmadı ve minik öğrenciye sürpriz yaparak onun gönlünü aldı.

Seninle tanışmak istiyorum

Karşıyaka Belediyesi Kardelenler Anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Selin Karaaslan, seçim kampanyası boyunca Karşıyaka'nın çeşitli bölgelerine seçim afişleri asılan Cemil Tugay'ın resimlerine  Örnekköy'deki Kent A.Ş'nin bulunduğu bölgede rastladı. Tugay'ın fotoğrafında baharı vurgulayan çiçekleri gören ve söz konusu bölgeden her geçtiğinde oldukça heyecanlanan Karaaslan, Tugay'la tanışmak için videolu mesaj hazırladı. Hazırlanan videoda Cemil Tugay'a seslenen Selin Karaaslan, " Cemil Amca ben seni hep fotoğraflarda görüyorum, hiç yanımda göremiyorum. Keşke yanımda görebilseydim seni.Hep sesini başkalarından duyuyorum. Seninle tanışmak istiyorum Cemil Amca!" mesajına yer verdi.

Önce şaşırdı, sonra mutlu oldu

Karşıyaka Belediyesi Kardelenler Anaokulu öğrencisi Selin Karaaslan'ın videosunu izleyen ve oldukça duygulanan Cemil Tugay, hemen soluğu okulda aldı. Eşi Öznur Tugay'la birlikte okula giden ve Karşıyaka Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Zafer Çalışkan, okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından karşılanan Tugay çifti, Selin Karaaslan'la tanıştı ve tek tek sınıfları dolaşarak okulun öğrencileriyle bir süre sohbet etti. Sabahın erken saatlerinde okulu ziyaret eden ve ders başlamadan önce öğrencilerle bir araya gelen Tugay çifti, Karaaslan'a bir isteği olup olmadığını sordu. Onunla özel ilgilenen Başkan Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, eğitim hayatı boyunca Selin'e başarı diledi. Ziyarette Selin Karaaslan da karşısında Tugay çiftini görünce önce şaşırdı, ardından da çok sevindi.

Aydınlık yarınlar için görev ve sorumluluk aldım

Duygusal anların yaşandığı ziyarette ayrıca, çocuklar günün anısına Tugay çifti ile fotoğraf çekildi. Kendisi de 3 çocuk babası olan Tıp Doktoru Cemil Tugay, okulda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede ise kendi çocukları ve ülkenin tüm çocukları için siyasette görev ve sorumluluk aldığını, aydınlık yarınlar için mücadelesini kararlı bir biçimde sürdürmeye, hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum