Reklam

İş Adamlarının ilgisini çeken Ceza İnfaz kurumu

EGEOLAY /Foça ilçesinde, ceza infaz kurumlarında iş yurtları bünyesinde yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında, hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ürünlerin tanıtımı ile satışının yapılacağı ürün ve el sanatları fuarı ile atölye ve tesislerin açılışı yapılmış.

İş Adamlarının ilgisini çeken Ceza İnfaz kurumu
Editör: Ege Olay
10 Temmuz 2019 - 20:45
Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü bünyesindeki açılışta, 8 yeni atölyenin açılışı gerçekleştirilmiş . Açılışa Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner'de katılmıştı.

 

Bu açılışları izleyen İş adamı Hüseyin Kalyoncu Foça Ceza infaz kurumunu ziyaret etti,  atölyeleri gezdi,kurum müdürü Murat Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.İş adamı Kalyoncu yakın zamanda projeleri ile birlikte kuruma başvuracağını  söyledi.

 

Burak Yazgan ve Nur Uğur'un katıldığı görüşmeden sonra açıklama yapan  Hüseyin Kalyoncu " Yeni atılımlara açık olduğunu gördüğümüz kurumun çağımıza yakışır eğitici ve öğretici yöneticisi Müdürümüz Murat Yılmaz'ı ve ilgilileri tebrik ederim. Bu başarı öyküsünün devamında bende aldığım olumlu enerji ile tebriklerimi sunarım " dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum