İKÇÜ, Bağımsız Denetçilere Eğitim Verecek

EGEOLAY /İzmir Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) arasında “Bağımsız Denetçilere Yönelik Sürekli Eğitim Programları” için işbirliği protokolü imzalandı.

İKÇÜ, Bağımsız Denetçilere Eğitim Verecek
Editör: Ege Olay
04 Mart 2020 - 22:38
Protokol törenine İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, İZSMMMO Vedat Adak ile İKÇÜ öğretim üyeleri ve İzmir Mali Müşavirler Odası yöneticileri katıldı. Törende konuşan Rektör Köse, İKÇÜ olarak sivil toplum örgütleri, kamu kurumları, odalar, iş dünyası ve yerel dinamiklerle yakın iletişim ve ilişki içinde olduklarını, bilimsel bilgi ve birikimlerini İzmir, bölge ve ülke için aktarmaya devam edeceklerini söyledi. İZSMMO Başkanı Adak ise anlaşmanın başlangıç olduğunu, üniversite ile oda arasındaki işbirliğini ileri seviyelere taşımak istediklerini belirtti ve üyelerinin ve sektörün talepleri doğrultusunda başka alanlarda da İKÇÜ ile çalışmak kararında olduklarını ifade etti.

 

Protokol ile Bağımsız Denetçilere Yönelik Sürekli Eğitim Programları kapsamında Nakit Akış Tabloları, BOBİ FRS, Küçük ve Mikro İşletmeler İçin Finansal Raporlama Standartları, Sigorta Muhasebesi, Banka Muhasebesi, Finansal Tabloların Konsolide Edilmesi, TFRS, Hile Denetimi, Risk Odaklı Denetim, Bağımsız Denetim Uygulamaları,  Bağımsız Denetimde Etik Kurallar, Pazar ve Sermaye Piyasaları, Finansal Tablolar Analizi, Finansal Yönetim, Finansal Kurumlar ve Kurumsal Yönetim konularında eğitimler verilecek.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum