İGC Akademi İl eğitimlerine Muğla'da başlıyor

EGEOLAY/Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) işbirliği ile yürütülen ‘Güçlü Gazeteci Özgür Medya Programı’ kapsamında düzenlenecek il eğitimlerinin ilki Muğla Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle Muğla’da yapılacak.

İGC Akademi İl eğitimlerine Muğla'da başlıyor
Editör: Ege Olay
09 Ekim 2019 - 10:24
Muğla ve ilçelerinde yaşayan gazetecilere yönelik 4 ayrı başlıkta düzenlenen 1 günlük eğitim programı, 12 Ekim 2019 Cumartesi günü Muğla Egehan Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmalarını İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Dilek Gappi’nin yapacağı eğitim programı şöyle:

  • İfade Özgürlüğü ve Gazetecilerin Hakları - Av. Gökhan Ersezen,

  • Yeni Nesil Medya Yayıncılığı -  Ekonomi Üniversitesi’nden Dr. Hakan Tuncel

  • Medyada Nefret Söylemi ve Barış Gazeteciliği - Yaşar Üniversitesi’nden Prof.Dr. Sevda Alankuş,


 

Pazarlama İletişimi - Yaşar Üniversitesi’nden  Dr. Göker Gülay.İGC Başkanı Misket Dikmen, İGC Basın Akademisi eğitimlerinin bölgedeki illere de ulaştırılacağını belirterek, “AB projemiz kapsamında bölge eğitimlerimize Muğla’dan başlıyoruz. Daha sonra Aydın ve Manisa’da da eğitimlerimiz sürecek. Muğlalı meslektaşlarımızı 12 Ekim’de Egehan Oteli’nde gerçekleştireceğimiz eğitim çalışmamıza bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum