Reklam

İduğ'dan, 450 km'lik seçim koşusu

EGEOLAY /Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, "Dokunmadığımız insan, ziyaret etmediğimiz sokak kalmasın" diyerek, seçim kampanyası süresince 450 kilometreyi adeta koşarak, tamamladı.

İduğ'dan, 450 km'lik seçim koşusu
Editör: Ege Olay
29 Mart 2019 - 17:50
Bornova’nın 45 mahallesinde, 100’ün üzerinde sivil toplum örgütü ve binlerce yurttaşla bir araya gelen İduğ, talep ve önerilerini dinledi, "Ne yapacaksak birlikte yapacağız. Bornova’da umudu yeşertmeye geliyoruz" mesajı verdi.

 

2 aylık seçim kampanyası süresince, Bornova’nın her mahallesine her semtine giderek, halkla buluşan İduğ, dinamizmiyle de dikkat çekti. Genç, yaşlı, çocuk demeden hiç kimseyi atlamadan mahalle gezilerini gerçekleştiren İduğ, günde ortalama 10 km’yi adeta koşarak tamamladı. Göreve geldiğinde de çalışma temposunu düşürmeyeceğini belirten İduğ, "Kampanyamız süresince de 100’ün üzerinde dernek ve binlerce yurttaşımızla bir araya geldik, taleplerini ve önerilerini dinledik. Biz, demokratik ve katılımcı yönetim anlayışıyla yola çıktık. Halkın yönetime aktif katılımını sağlayacağız. Bunun için mahalle meclislerini oluşturacağız. Mahalle meclislerinin yanı sıra şeffaf, güçlü iletişim kanallarını da çok aktif kullanarak, uzlaşı zemininde projelerimizi hayata geçireceğiz, belediyecilik hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Sorunlara çözüm, dertlere derman olacağız" dedi.

 

İşsizlikten, kentsel dönüşüme, eğitimden spora, yoksulluktan sanata kadar hayatın her alanında halkın sorunlarına çözüm olacak projelerle geldiklerini anlatan İduğ, çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik çalışmaların da öncelikleri olacağını söyledi. İduğ, "Halkımızdan gördüğümüz destek, Bornova’da oluşan uzlaşma ve güç birliği beni çok mutlu ediyor. Yeni bir heyecan ve Aşk’la Bornova’ya hizmet etmek, büyütmek, geliştirmek için geliyoruz. Çağdaş, yaşanabilir bir Bornova için gelişimi birlikte sağlayacağız. Bornova’nın sokaklarına neşeyi, umudu yeşertmeye geliyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum