Hüseyin Eroğlu: Milli Araya Moralli Girmek İstiyoruz

EGEOLAY/Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor maçını kazanıp milli araya moralli girmek istediklerini söyledi. Kırmızı-lacivertli takım cumartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Eyüpspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor.

Hüseyin Eroğlu: Milli Araya Moralli Girmek İstiyoruz
Editör: Ege Olay
04 Kasım 2021 - 12:41
Kulübün resmi yayın organı Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Adanaspor maçının son dakikalarında gelen golle mağlup olduklarını hatırlatarak, “Lig yarışı devam ediyor. O maç geride kaldı. Artık cumartesi günü sahamızda Eyüpspor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Son haftalardaki oyunsal anlamdaki olumlu oyun anlayışımızı skorla desteklersek daha da iyi olacak” dedi.

Takımda sakatlığı bulunan ve antrenman eksiği olan oyuncuların takıma katılmasından sonra istedikleri oyunu sergileyeceklerini ifade eden tecrübeli  teknik adam, “Milli Takım arasına üç puanla girmek istiyoruz. Eksik oyuncularımız da dönünce daha da iyi olacağız. Geçen yıldan kadromuzdan bir çok oyuncu transfer olup gitti. Yeniden kurguladığımız oyun sisteminde süreç biraz ağır işliyor. Takımda çok genç oyuncularımız var. Milli Takım arasından sonra daha da iyi olacağız” diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu, Altınordu’nun oyun sistemi ve felsefesinin takım olarak kendilerini ayakta tutacağını sözlerine ekledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum