Hemşire ve ebelerle bir araya geldi

EGEOLAY/Anne bebek sektörünün önemli yerli üreticilerinden Wee Baby’nin ASEF (Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu) ile ortak yürüttüğü Aile Sağlığı Çalışanları Toplantılarının altıncısı İzmir’de gerçekleştirildi. Anemon Fuar Otel’de düzenlenen toplantı, İZASED’in de (İzmir Aile Sağlığı Çalışanları Derneği) ilk toplantısı oldu. Hemşire ve ebelerin bilgilerini güncel tutmayı amaçlayan toplantıya, aile sağlığı merkezlerinde görev yapan 55 aile sağlığı çalışanı katıldı.

Hemşire ve ebelerle bir araya geldi
Editör: Ege Olay
04 Temmuz 2019 - 12:04
Türkiye çapındaki Aile Sağlığı Elemanlarını kapsayan eğitim programına bir yenisini daha ekleyen Wee Baby, bu kez İzmir’de hemşire ve ebelerle bir araya geldi.  Anemon Fuar Otel’de Otel’de gerçekleşen toplantıda Wee Baby, aile sağlığı merkezlerinde görevli ebe, hemşire ve hekimlerle güncel bilgileri paylaştı. Bebeklerin anne sütü ile beslenmeleri, ek gıdaya geçiş dönemleri ve bakımları sırasında anne ve bebeklerin hayatını kolaylaştıran çözümler toplantının başlıca konuları oldu.

 

Toplantılar yıl sonuna kadar farklı illerde devam edecek

2019 yılı itibariyle Balıkesir, Muğla, Antalya, Gaziantep, Adana ve son olarak İzmir’de Aile Sağlığı Çalışanları Toplantıları düzenleyen Wee Baby, önümüzdeki dönem Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplantılarına devam edecek. Eğitim toplantıları ile yıl sonuna kadar 1500 aile sağlığı çalışanına ulaşılması hedefleniyor.  

 

Annelerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak geliştiriyor

Türkiye’de uluslararası kalite standartlarında, FDA onaylı hammaddeler ile üretim koşullarını sağlayarak üretim gerçekleştiren ve bu şekilde ürün gamını genişleten Wee Baby, ürünlerini annelerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak geliştiriyor. Anne bebek ürünlerinde 132‘nin üzerinde ürün çeşidi ve bugün toplamda 400 ürünüyle sektörde güçlü bir konumda yer alan Wee Baby, üretiminde kalite ve hijyenini uluslararası alanda önemli bir denetim kabul edilen BRC (British Retail Consortium) HCP Sertifikası’nı A grade ile alarak kanıtladı. Türkiye’de emzik ve biberon kategorisinde bu belgeye sahip olan tek firma.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum