Helil Kınay: Sandığa atacağımız 1 oy gideceğimiz yolu belirleyecek

EGEOLAY/Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, Altay Voleybol Spor Okulu’nu ziyaret ederek, genç kadın sporcularla buluştu.

Helil Kınay: Sandığa atacağımız 1 oy gideceğimiz yolu belirleyecek
Editör: Ege Olay
18 Mart 2024 - 15:32
CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, önceki gün Kordon Gençlik Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Folklor ekipleriyle bir araya gelen Kınay, kültürel etkinlikleri artırmak istediklerini ve bu etkinlikleri uluslararası boyuta taşımak istediklerini ifade etti. Folklor ekibiyle birlikte harmandalı oynayan Kınay, Karabağlar Belediyesi’nde de çocuklara ve gençlere yönelik folklor eğitimleri ve gösterileri düzenlemek istediklerini belirtti.

Genç voleybolcularla buluştu
Sonraki gün Altay Voleybol Spor Okulu’nu ziyaret eden Kınay, genç sporcularla sohbet etti. Karabağlar’da çocuklara spor yapabilecekleri alanlar için çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade eden Kınay, onların spor hayatlarında destekçileri olacaklarını belirtti. Genç sporcularla buluşmasının ardından Arap Hasan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Kınay, onların sorunlarını dinledi. Yaşanan sorunlara yönelik geliştirecekleri projeleri aktaran Belediye Başkan Adayı Kınay, 1 Nisan’dan sonra hızla çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Saat göz etmeden herkes sokakta yürüyebilecek
Arap Hasan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşmanın ardından Vatan Mahallesi’ne giden Kınay, orada vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kınay, vatandaşların sorunlarının belediyenin de sorunu olduğunu belirterek , “Sandığa atacağımız 1 oy gideceğimiz yolu belirleyecek. Biz vatandaşların derdini kendi derdimiz olarak görüp, sorunlarını çözmek için projeler geliştireceğiz” dedi. Vatan Mahallesi vatandaş buluşmasının ardından Salih Omurtak Mahallesi’ni ziyaret eden Kınay, vatandaşların sorunlarını dinledi. Doğal gaz ve kentsel dönüşüm hakkında konuşan Kınay, Cumartesi günü gerçekleşen proje lansman toplantısında da açıkladığı şekilde bu süreci haktan, vatandaştan yana, şeffaf ve vatandaşın ekonomisine uygun bir biçimde yöneteceklerini belirtti. Yaşanan güvenlik sorunlarını çözeceklerini ifade eden Kınay, saat göz etmeden herkesin sokakta yürüyebileceği bir Karabağlar için çalışacaklarını dile getirdi.

Gençlerle birlikte mücadele edilecek
Salih Omurtak Mahallesi ziyaretinin ardından Kınay, Yurtoğlu’nda gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorunlarını dinleyen Kınay, kurulacak gençlik meclisinden bahsetti. Gençlik meclisiyle birlikte Karabağlar’da yaşanan sorunları gençlerle aynı masa etrafında toplanarak çözmek için mücadele edeceklerini söyledi. Cumartesi günü proje lansman toplantısında açıkladığı ‘akıl fikir evi’ ile birlikte özellikle imkan bulamayan gençlerin burada fikirlerini ve girişimlerini hayata geçirebileceklerini söyleyen Kınay, gençlerin yaşadığı işsizlik sorunu için de kurulacak istihdam ofislerinden bahsetti. 
İftarda Karabağlarlı Göztepeliler Derneği ve İzmir Seydişehirliler Derneği’ni ziyaret etti
Gençlerle buluşmasının ardından Yunus Emre Mahallesi seçim ofisi açılışına katılan Kınay, burada büyük bir coşkuyla karşılandı. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılışın ardından Kınay, Karabağlarlı Göztepeliler Derneği’nin iftar yemeğine katıldı. Ev sahiplikleri için Karabağlarlı Göztepeliler Derneği’ne teşekkür eden Kınay, Karabağlar’ı hep birlikte daha güzel bir hale getirmek için mücadele edeceklerini ifade etti. Karabağlarlı Göztepeliler Derneği iftarının ardından İzmir Seydişehirliler Derneği iftar yemeğine katılan Kınay, sofralarını açan dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.

Yerinde ve vatandaştan yana kentsel dönüşüm
İftarın ardından Karabağlar Muşlular Yardımlaşma Kültür Derneği’ni ziyaret eden Kınay, burada vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Kınay, bu sorunları çözmek için 1 Nisan’dan sonra harekte geçeceklerini söyledi. Kentsel dönüşümle ilgili konuşan Kınay, yerinde ve vatandaştan yana ortak yönetim anlayışıyla yürütülecek bir dönüşüm gerçekleştireceklerini belirtti. Adil ve vatandaşlara bilgi verilerek gerçekleştirecek süreçte kimsenin mağdur olmaması için çalışacaklarını ifade etti. Karabağlar’daki sosyal alanların artırılması için yapacakları projelerden bahseden Kınay, yapılacak parklar ve çay bahçeleri hakkında konuştu. Açılacak kent lokantaları ile vatandaşlara uygun fiyatlı beslenme imkanı sunacaklarını vurgulayan Kınay, belediyenin tüm imkanlarıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaklarının altını çizdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum