Halil Arda resmen başkan

EGEOLAY/CHP Gaziemir Belediye Başkanı seçilen Halil Arda, mazbatasını düzenlenen törenle aldı. Gaziemir’in yeni belediye başkanı olan Halil Arda, pazartesi günü düzenlenecek devir teslim töreni ile görevi mevkidaşı Halil İbrahim Şenol’dan devralacak.

Halil Arda resmen başkan
Editör: Ege Olay
06 Nisan 2019 - 17:15 - Güncelleme: 06 Nisan 2019 - 17:20
31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 57.06 oranında oy alarak Gaziemir Belediye Başkanı seçilen Halil Arda, mazbatasını Gaziemir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ayten Ayyıldız’dan aldı.

 

Mazbatasını alarak resmen Gaziemir Belediye Başkanı olan Halil Arda, ilçe seçim kurulunda yaptığı konuşmada, “Bugün benim için hayatımın en mutlu günlerinden biri. Çok mutluyum, çok gururluyum, çok heyecanlıyım. 93 yıl sonra dedemin belediye başkanlığı yaptığı makama seçildim. Ayrım yapmadan herkesin başkanı olacağım” dedi.

 

HEMŞEHRİLERİMİZİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

 

Gaziemir’de son 15 yıl içinde en yüksek oyu almayı başararak tarihi bir rekora da imza atan CHP Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, çocuk, genç, yaşlı, engelli dostu bir Gaziemir için yola çıktıklarını belirterek, “Gaziemirli hemşehrilerimizin bana olan inancını ve güvenini boşa çıkarmayacağım. Hepinizin başkanı olacağım ve hizmetlerde hiçbir ayrım yapmayacağım. Hep birlikte daha güzel bir Gaziemir için gece-gündüz çalışacağız” diye konuştu.

 

PAZARTESİ GÖREVİ HALİL İBRAHİM ŞENOL’DAN DEVRALACAK

 

Gaziemir’in ilk belediye başkanı olan dedesi Abdullah Arda’dan 93 yıl sonra belediye başkanlığı koltuğuna oturacak olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, pazartesi günü dedesinin adını taşıyan Abdullah Arda Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra Gaziemir Belediyesi’ne geçecek ve görevi Halil İbrahim Şenol’dan devralacak. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum