Güzelbahçe Tek Yürek

EGEOLAY/Güzelbahçe Kaymakamlığı ve Güzelbahçe Belediyesi’nin yaptığı çağrıyla vatandaşların topladığı yardım malzemeleri, merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem bölgesine 5 araç gönderilmek üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi lojistik merkezine yola çıktı.

Güzelbahçe Tek Yürek
Editör: Ege Olay
06 Şubat 2023 - 18:49
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 10 il ve onlarca ilçede yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerin ardından Güzelbahçe’da yardım seferberliği başlatıldı. Sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara sosyal medya ve SMS bilgilendirmesinden sonra yardımlar adeta sel oldu. Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonundan belediye ve vatandaşlar tarafından tasnif edilerek kolilere konulan Battaniye, Isıtıcı, Çocuk Bezi, Yorgan, Kıyafet, Kadın pedi, ıslak mendil, ayakkabı. PowerBank, gibi malzemeler 5 kamyonetle İzmir Büyükşehir Belediyesi Lojistik Merkezi’ne götürüldü. Yardım çalışmalarını koordine eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce “Büyük bir felaketten geçiyoruz. Şu anda hava koşullarının da çetin olmasıyla daha da zor bir süreci deprem bölgesindeki vatandaşlarımız yaşıyor. Mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz İzmir Büyükşehir Belediyemizin lojistik merkezine. Vatandaşlarımız adeta sel olup aktı. Herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Dayanışma günü, bir olma birlikte olma gün” diye konuştu.
‘Çok Uzak Olsak Bile Kalbimiz Sizinle’
Güzelbahçeli vatandaşlardan gelen yardım kolilerinde çıkan notlar duygulandırdı. Ediz Ahtaker isimli vatandaş “İlinizde gerçekleşen deprem için çok üzgünüz. Gönderdiklerimiz inşallah işinizi görür. Çok uzak olsak bile kalbimiz sizinle” notuyla gönülleri ısıtan bir not yazarak deprem zede vatandaşların yanında olduklarını dile getirmiş.
 Güzelbahçe Belediyesi, Belediye Düğün salonuna vatandaşların yardımlarını topluyor. Yardım etmek isteyen vatandaşlar bugün ve önümüzdeki günler de gece 24’e kadar yardımlarını ulaştırabilirler. Eşyaları getirecek durumu olmayan vatandaşların 234 20 20’den 1516-1517-1578-1519 dahili ya da santrale adres bilgilerini vermeleri yeterlidir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum