Güzelbahçe'de Asansör Bakım Protokolü İmzalandı

EGEOLAY/Güzelbahçe Belediyesi ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arsında asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri ile ilgili protokol imzalandı.

Güzelbahçe'de Asansör Bakım Protokolü İmzalandı
Editör: Ege Olay
19 Aralık 2019 - 09:57
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesive Güzelbahçe Belediyesi arasında 2 yıl önce yapılan protokolün bitmesiyle, mevzuattaki değişiklikle protokol 4 yıllık olarak yeniden imzalandı. Protokol, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile İzmir Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Selda Ünver ve Makina Mühendisleri Odası İzmir Şube MüdürüNecmi varlık arasında imza altına alındı.

‘Bu işin kalbi odalar’

Yapılan protokolün her iki kurum içinde hayırlı olmasını temenni eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Bu tür protokollerin kalbi odalar ve birliklerdir. Biz bu tür protokolleri önemsiyoruz. Bu tür teknik ve standartlarının sizlerin elinden geçmesini bir kamu kurumu olarak daha doğru olduğuna inanıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz anlaşmada sizlerle bir sorun yaşamadık. Biz 10 yıldır burada sizlerle sözleşme yapıyoruz, şimdiye kadar bir tek firma ya da kişi gelip bu konuda mağduruz demedi.  Umarız bundan sonraki sözleşmelerde de bir sorun yaşamayız. Burada amacımız kanun ve yönetmeliklerin vermiş olduğu kurallara herkesin riayet etmesi ve her hangi bir kazaya mahal vermemektir” dedi.

Protokol uyarınca 2023 yılı sonuna kadar Güzelbahçe’deki asansörlerin işletme, periyodik bakım ve kontrolü İzmir Makine Mühendisleri Odası tarafından yapılacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum