Güzelbahçe Ak Parti İlçe Başkanı Demir'den Go- Kart Açıklaması

EGEOLAY/Güzelbahçe’de günlerdir eylemlere neden olan Go-Kart pisti ile ilgili olarak AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Demir açıklamalarda bulundu.

Güzelbahçe Ak Parti İlçe Başkanı Demir'den Go- Kart Açıklaması
Editör: Ege Olay
13 Ağustos 2020 - 12:59
Demir yaptığı açıklamada;
"CHP popülist siyaset yapmaya bir türlü doymuyor! İlçemizde özel bir girişim tarafından hayata geçirilecek ‘Go Kart Pisti’ yani bir sosyal proje için, asılsız, mesnetsiz açıklamalarla halkı galeyana getiriyor!

Hadi muhalefet etme görevlerini yerine getiriyorlar diyelim. Onun için de adam akıllı araştırma, kanunları bilmek, süreci takip etmek ve sağlam dayanaklar gerekli. Dedikoduyla, duyumla, saldırıyla halkı yanıltarak iş görmek olmaz!

Yelki’deki pisti yapacak olanın AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoulu’nun olduğunu söylüyorlar ki yalan! Daha da ileri gidip Milletvekilimiz Alpay Özalan’ın bu bilgiyi yalanlamasını hedef alıyor, yine kalemlerini saldırmak için oynatıyorlar!

Kimse kimsenin avukatlığını yapmıyor. Kanun var, nizam var! Doğayı korumak kimsenin tekelinde değil. Hepimizin görevi. Şova, saldırıya gerek yok! Her meseleyi siyasileştirmek; asıl işi, yerelde halka hizmet etmek olan CHP’yi taca çıkarmaya devam edecek!"

YORUMLAR

  • 0 Yorum