Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik. "Türkiye'nin dışlandığı bir F-35 projesi tamamen çökmeye mahkumdur"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin F-35...

Günün özeti
Editör: Bot
30 Nisan 2019 - 17:57
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Türkiye'nin dışlandığı bir F-35 projesi tamamen çökmeye mahkumdur"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin F-35 konusunda haksızlığa ve dayatmaya maruz bırakıldığını belirterek, "Türkiye'nin dışlandığı bir F 35 projesi tamamen çökmeye mahkumdur. Şimdi biz kendi milli muharebe uçağımızı üretecek adımları da hızla atmaya başladık" dedi.
...

Suriye'de hain saldırı: 1 şehit, 3 asker yaralı
Fırat Kalkanı Harekât Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.
...

Ramazan pidesi fiyatları belli oldu
Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte Türkiye Fırıncılar Federasyonu Türkiye genelinde uygulanacak pide fiyatlarını açıkladı.
...

Terör örgütüne darbe üstüne darbe
İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta 3, Siirt'te 5 olmak üzere toplam 8 teröristin hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
...

Dış ticaret açığı geriledi
TÜİK verilerine göre; 2019 Mart döneminde ihracat yüzde 0,4, ithalat yüzde 17,8 azaldı. Mart ayında dış ticaret açığı yüzde 63,7 azalarak 2 milyar 137 milyon dolara geriledi.
...

Sanatçı Dilber Ay hayatını kaybetti
Türk halk müziği sanatçısı Dilber Ay, kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum