Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledikTrump'ın çekilme kararına tepki ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Silah Ticareti...

Günün Özeti
Editör: Bot
27 Nisan 2019 - 17:42 - Güncelleme: 27 Nisan 2019 - 17:42
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

Trump'ın çekilme kararına tepki
ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Silah Ticareti Anlaşması'ndan çekileceğini duyurmasının ardından açıklama yapan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ulusal güvenliğin tehlikeye gireceğini söyleyerek Trump'ı NRA'dan alkış almak için tehlikeli ve utanç verici hareket etmekle suçladı.

...

İzmir'de feci kaza: 7 ölü, 1 yaralı
İzmir'in Buca ilçesi Kaynaklar bölgesinde 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri bebek, 2'si çocuk 7 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

...

İdlib'te patlama: 6 yaralı
İdlib'in Al-Dana bölgesinde bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu 6 kişi yaralandı.

...

Havalimanı taksilerine son teknoloji uygulama
İstanbul Havalimanı'nda açıldığı günden bu yana yapılan yeniliklere bir yenisi daha eklenerek, yolculara Türkçe, Arapça ve İngilizce "Hoş geldiniz. Nereye gitmek istiyorsunuz" diye soracak bir uygulama hayata geçirildi. İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooparatifi ve İGA Yönetimi işbirliği ile hazırlanan uygulama taksilere takılmaya başlandı.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum