Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledikFETÖ irtibatlı 210 muvazzaf askere gözaltı kararı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik...

Günün Özeti
Editör: Bot
26 Nisan 2019 - 17:33
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

FETÖ irtibatlı 210 muvazzaf askere gözaltı kararı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında silahlı kuvvetler içerisine sızmış tamamı muvazzaf 210 asker hakkında gözaltı kararı verildi.

...

Türk Silahlı Kuvvetleri teröristlere göz açtırmıyor
MSB: "Irak'ın kuzeyi Gara, Zap ve Avaşin bölgelerine düzenlenen hava harekâtları neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzisi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi."

...

Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun tutuklandı
Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, çıkarıldığı mahkemece örgüte yardım ve Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan tutuklandı.

...

"Sizin güveninize layık olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız"
Pendik'te Cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşlara kısa bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım; "Sizin güveninize layık olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız" şeklinde konuştu.

...

Rıza Sarraf'ın köşkünde keşif yapıldı
Kandilli'deki köşkünde izinsiz tadilat yaptırdığı gerekçesiyle 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Rıza Sarraf'ın suça konu köşkünde keşif yapıldı. Keşif yapacak heyet köşke sabah saatlerinde giriş yaptı.

...

Uçağı rötar yapınca hakaret üstüne hakaret savurdu
İstanbul Havalimanı'nda uçağı rötar yapınca görevlilere hakaret eden kadın yolcu, tepki topladı. Kadın yolcunun hakarete varan tepkisi, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum