Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik. "Şiddeti asla tasvip edemeyiz, şiddetin ve terörün her türüne karşıyız"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal...

Günün özeti
Editör: Bot
22 Nisan 2019 - 18:00
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Şiddeti asla tasvip edemeyiz, şiddetin ve terörün her türüne karşıyız"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya ilişkin, "Şiddeti asla tasvip edemeyiz. Şiddetin ve terörün her türüne karşıyız. Kimsenin Türkiye'nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyiz" dedi.
....

"Olayın provokasyon olduğu tespit edilememiştir"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişinin Akkuzulu sakini olduğunu belirterek, "Bizim bunu tasvip etmemiz elbette ki mümkün değildir. Neresinden bakarsanız bakın, müessif bir hadisedir. Bu olayın, dışarıdan kaynaklanan bir provokasyon olduğu tarafımızdan tespit edilememiştir" dedi
....

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı soruşturmasında flaş gelişme
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde düzenlenen saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
...

MİT'in Türkiye'de yakaladığı 4 terörist Türkiye'ye getirildi
Milli İstihbarat Teşkilatının yurtdışındaki PKK/KCK hedeflerine yönelik sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, Irak/Sincar'da ele geçirilen 4 PKK/KCK mensubu , 18 Nisan 2019 tarihinde Irak'tan Türkiye'ye getirilerek Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ekiplerine teslimi sağlandı.
....

İstanbul'da 4 katlı bina böyle çöktü
İstanbul Kağıthane'de yaşanan toprak kaymasının ardından 4 katlı bir bina çöktü. Çökme anı kameralara böyle yansıdı.
...

Ankara'da FETÖ soruşturması: 50 astsubay hakkında gözaltı kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki FETÖ yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında 35'i görevde 50 astsubay hakkında gözaltı kararı verdi.
...

Havaya ateş açan magandalar kamerada
İstanbul Sefaköy'de gelin almaya geldikleri sokağı kapatan kişiler, sözde eğlence adı altında tabancalarla çocukların gözleri önünde güpegündüz havaya ateş açtı. Kağıthane'de de asker uğurlamasında hava ateş açan ardından da otomobillerle Kağıthane-Piyalepaşa Tünelini trafiğe kapatan şahıslar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum