Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledikTerör örgütüne ait hedefler imha edildiMSB: "Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekâtları...

Günün özeti
Editör: Bot
14 Nisan 2019 - 18:18
Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik

Terör örgütüne ait hedefler imha edildi
MSB: "Irak kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekâtları neticesinde PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi."

...

Zabıtadan dilencilik yapan çocuklara operasyon
Taksim Meydanı'nda aileleri tarafından dilendirilen Suriyeli 5 çocuğa zabıta ekipleri tarafından idari para cezası uygulandı.

...

Tuzla Piyade Okulu'nda korkutan yangı
Tuzla Piyade Okulu'nda bulunan 4 katlı koğuşta yangın çıktı. Yangında 2 kursiyer teğmen hafif şekilde yaralanırken 3 kursiyer teğmen de dumandan etkilendi.

...

Cani adamın karısına çarptığı anlar kamerada
Sarı-lacivertli taraftarlar, bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi Can Bartu Tesisleri'ne gelerek takımlarına destek verdi.

...

Rizeli gencin keçileriyle güldüren diyaloğu
Rizeli bir gencin keçisi ile yaptığı ekmek kavgası görüntülerinin ardından bir başka gencin keçileriyle yediği armut ve salatalığı bölüşmesi beğeni topladı.

...

Mahsur kalan martıyı itfaiye ekipleri kurtardı
Esenler'de bina boşluğunda mahsur kalan martı itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 2 gün boyunca kurtarılmayı bekleyen martının özgürlüğüne kavuştuğu anlar kameralara yansıdı.
(İHA)
İHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum