Gönüllü Gençler "Onun Mutluluğu Projesi" ile Çocukların Yüzünü Güldürüyor

EGEOLAY/Genç Kızılay İzmir bünyesinde gerçekleştirilen “Onun Mutluluğu” projesi çocukların yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Dezavantajlı bölgelere giden Genç Kızılay gönüllüleri buradaki çocuklarla zaman geçiriyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor.

Gönüllü Gençler "Onun Mutluluğu Projesi" ile Çocukların Yüzünü Güldürüyor
Editör: Ege Olay
27 Nisan 2021 - 11:24
Gönüllüler, proje kapsamında okullara ve dezavantajlı ailelere ulaşarak çocukların ihtiyaçlarını karşılıyor. Geçtiğimiz günlerde(09.04.2021)  İzmir Karabağlar Destan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden gönüllüler, çocukların psikososyal ve fiziksel sağlığını geliştirmelerine destek vermek için onlarla bir gün geçirdi. Çocuklara şapka, atkı, eldiven, kıyafet, mont, oyuncak boyama kitabı, boya kalemi, su, meyve suyu, diş fırçası, diş macunu, kek, dezenfektan, maske, ıslak mendil dağıtımı yapan Genç Kızılay İzmir gönüllüleri çocuklarla keyifli zaman geçirmeyi de ihmal etmedi. Gönüllüler, çocuklarla gün içerisinde boyama etkinliği, diş fırçalama eğitimi, çeşitli aktiviteler ve müzik dinletisi gerçekleştirdiler.

Bunun gibi pek çok ziyaret ve etkinlik gerçekleştirilen “Onun Mutluluğu Projesi” ilerleyen günlerde daha çok çocuğa ulaşmayı ve onların yüzünü güldürmeyi hedefliyor.
Engelli Bakım Ve Rehabilitasyon Öğrencisi, Onun Mutluluğu Proje Sorumlusu İpek Ökdem :"Ben bu projeye başlarken bu kadar keyif alabileceğimi hiç düşünmemiştim ama o kadar keyif verici bir gün geçirdik ki çocuklarla keyif almamak mümkün değildi. Destan Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin samimiliği ve okuduğum bölümden kaynaklanan ilgim bu etkinliği daha çok verimli hale getirdi.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum