Girişimciler'den yeni yıl Kutlaması

EGEOLAY/Kurulduğu günden bu yana İzmir'in en önemli oluşumlarından biri olma özelliği taşıyan Girişimciler ve İş Dünyası Derneği (GİSİDER), üye iş insanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görkemli bir gecede buluştu.

Girişimciler'den yeni yıl Kutlaması
Editör: Ege Olay
31 Aralık 2019 - 12:43
My Plaza'da düzenlenen partiye GİSİDER Başkanı Merve Civelek, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Kızılay Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, Nijerya Kraliçesi Gülgün Kırgız Akpati ve çok sayıda davetli katıldı. İzmir'in iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren yeni yıl partisinde sahne alan Grup Allegro birbirinden güzel şarkılarıyla geceye renk kattı.

Gecede konuşan GİSİDER Başkanı Merve Civelek, "2019 yılı içerisinde ülkemizin geçtiği ekonomik krizi derneğimiz üyeleriyle birlikte pozitife çevirmek adına birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Hedefimiz 2020 yılında da aramıza yeni katılacak üyelerimizle birlikte daha başarılı işlere imza atmaktır. Mutluluklarımızı paylaşmak bizler için en önemlisi. Hepimiz için 2020 yılı dilerim en az bu geceki kadar keyifli ve umut dolu geçer" diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum