Gençler sordu, Çiftçioğlu müjdeyi verdi ,Karşıyaka'ya e-Spor Merkezi ve Ortak Çalışma Alanına Sahip Kütüphaneler Geliyor

EGEOLAY/Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, yeni dönemde kentte e-Spor’un gelişmesi için çalışmalar yapacağını belirterek “Gençlerimiz için bir e-Spor Merkezi kuracağız ve e-spor takımımızla liglere katılacağız” dedi.

Gençler sordu, Çiftçioğlu müjdeyi verdi ,Karşıyaka'ya e-Spor Merkezi ve Ortak Çalışma Alanına Sahip Kütüphaneler Geliyor
Editör: Ege Olay
03 Mart 2024 - 15:07

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, gençlerle bir araya gelerek kahve içip, sohbet etti. Gençlerin sorularını yanıtlayıp, fikirlerini alan Çiftçioğlu, Karşıyakalı gençlerin her şeyin en güzelini hak ettiğini belirterek belediyeciliğe gençler olarak yeni bir soluk kazandıracaklarını söyledi.

 

DEĞİŞİMİ GENÇLER GETİRECEK

 

Gençlerin yeniliğin ve değişimin öncüsü olduğunu vurgulayan Çiftçioğlu, “Dünyanın neresine giderseniz gidin, hangi tarihsel serüvene, değişime bakarsanız bakın, hangi yeni gelen güzelliğin arka perdesini araştırırsanız araştırın hepsinde genç liderlerin ve gençlerin izlerini görürsünüz. Gençlerin olaylara yaklaşımı yeni düşünce ufuklarının yeşermesini sağlıyor. Dolayısıyla Karşıyaka’mızda ve İzmir’imizde bir şeyler değişecekse bunun kararını gençlerin vereceğine inanıyorum. Karşıyakalı gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Hep birlikte belediyeciliğe gençler olarak yeni bir soluk kazandıracağız” dedi.

 

 

ÇİFTÇİOĞLU’NDAN KARŞIYAKALI GENÇLERE MÜJDE

 

Gençlerin Karşıyaka’da e-Spor Merkezi olmadığını belirterek bu alana yönelik projelerini sorması üzerine ise Çiftçioğlu, müjde verdi. Gençlerin çok ilgi duyduğu e-Spor alanında yatırımlar yapacağını dile getiren Çiftçioğlu, “Sporun her alanında olduğu gibi gençlerimizin ilgi duyduğu e-Spor’un gelişmesi için de çalışmalar, yatırımlar yapacağız. Gençlerimize hitap edecek bir e-Spor Merkezi’ni Karşıyaka’mıza kazandıracağız. e-spor takımımızla liglere katılacağız. e-Spor eğitimlerinin verildiği, e-Spor takımlarının antrenmanlarını yapabilceği bir merkezle Karşıyaka’mızın her alanda olduğu gibi e-spor alanında da öne çıkan bir yer olmasını hayal ediyoruz. Merkezin yanı sıra e-Spor alanında turnuvalar düzenlemekten tutun gençlerimizin turnuvalara katılımı için teşvik edilmesine kadar gerekli destekleri vereceğiz. Bu hayalimizi önümüzdeki  5 yıllık süreçte Karşıyakalıların takdirleriyle gençler olarak hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

KARŞIYAKA’DA KÜTÜPHANE VE ORTAK ÇALIŞMA ALANLARIMIZ OLACAK

 

Karşıyaka’da gençlerin verimli zaman geçireceği alanların artacağını da dile getiren Çiftçioğlu, “Karşıyakalıların, özellikle de gençlerin ve öğrencilerin kullanımı için farklı mahallelerimizde toplamda 10 tane ortak çalışma alanına sahip kütüphaneler kurmayı düşünüyoruz. Mevcut kütüphaneleri çok yetersiz buluyoruz ve onların da niteliğini arttıracağız. Kütüphanelerimizi 7 gün 24 saat açık olacak şekilde planlıyoruz. Gençlerimizin bizden talep ettiği yeni çalışma alanlarını onlara sağlayacak ve bilgiye erişimi kolaylaştıracağız. Kütüphaneler, dijital ve basılı olmak üzere öğrencilerimizin kaynağa erişim imkanını kolaylaştıracak. Sergi salonuyla, sanat ve kültür etkinlikleri imkanıyla vatandaşlarımıza hizmet verecek” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum