Genç Kızılay Çocuklar ve Yaşlılar Arasında Köprü Oldu

EGEOLAY/İzmir Demokrasi Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu ve Genç Kızılay İzmir gönüllüleri, Özel Civciv Anaokulu, Özel Düş Anaokulu ve Özel Farklı Dünyam Anaokulunda bulunan çocukların Yaşlılar Haftası ile ilgili yaptıkları resim ve süslemeleri Özel Gizem Yaşlı Bakımevi ‘ne ulaştırdı.

Genç Kızılay Çocuklar ve Yaşlılar Arasında Köprü Oldu
Editör: Ege Olay
24 Mart 2021 - 11:15
Çocuklar Yaşlılar Haftasında yaşlıları hatırladığını göstermek ve onları mutlu hissettirmek için resimler yaptı, güzel sözler yazdı. Bakım Evi’ndeki yaşlılar da onlara cevap olarak video ve resimler çekerek ulaştırdı. Yaşlılar Haftası’nda Kızılay gönüllüleri çocuklar ve yaşlılar arasında köprü kurdu.

Çocukların gönderdikleri notlarda “Yaşlılar gölgesinde huzur bulduğumu koca çınarlardır.”, “Sizleri çok seviyoruz.”, Yaşlılarımıza yardımcı olmalı ve saygı duymalıyız.” Cümleleri yer aldı. Yaşlılar da çocuklara videolar ile “Elinize sağlık, teşekkür ederiz. Bizleri çok mutlu ettiniz” dediler.

Etkinlik sonunda İzmir Demokrasi Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu Başkanı İrem Özdemir: “Çocukların yaptığı resimlerin yaşlıları ne kadar mutlu ettiğini görmek benim için çok güzeldi. Yaşlılara olan sevginin çocuk yaşta aşılanması gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarımızın cümlesi ile yaşlılar bizim baş tacımızdır.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum