Gaziemir'den büyükşehire dört dörtlük katkı

EGEOLAY /İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleşen 2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısında Gaziemir’in 4 büyükşehir belediye meclis üyesi de divan katipliği, encümen ve ihtisas komisyonlarında görev aldı.

Gaziemir'den büyükşehire dört dörtlük katkı
Editör: Ege Olay
16 Nisan 2019 - 12:16
Meclis üyelerini tebrik eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Tunç Başkanın liderliğinde 5 yıl boyunca İzmir’e güzel hizmetler vereceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Gaziemir’de oluşturduğumuz sinerjiyi büyükşehire de yansıtacağız. İzmir’imiz ve Gaziemir’imiz için hayırlı olsun” dedi

 

 

 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başkanlığında yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın da katıldığı büyükşehir belediye meclis toplantısında divan katipleri, meclis birinci ve ikinci başkan vekilleri, mecliste temsil edilen siyasi partilerin grup başkanvekilleri, grup sözcüleri, encümen üyeleri ile 18 ihtisas komisyonunun üyeleri belirlendi. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ilk meclise Gaziemir’in 4 büyükşehir belediye meclis üyesi ile birlikte katıldı.

 

İZEL ZENGİNOBUZ DİVAN KATİBİ OLDU, İKİ KOMİSYONDA DA GÖREV ALDI

30 ilçe belediye başkanı ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, Gaziemir’in İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İzel Zenginobuz Derinsu divan katibi olarak seçildi. Derinsu, aynı zamanda hukuk komisyonu ile kadın-erkek eşitliği komisyonunda da görev aldı.

 

ÖZKÖSE ENCÜMEN OLDU; KIRMAZ VE  ÖZKARA KOMİSYONLARA SEÇİLDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda Gaziemir’in büyükşehir belediye meclis üyesi de olan Necati Kırmaz, İbrahim Özkara ve İlhan Özköse de ihtisas komisyonlarında görev aldı. Necati Kırmaz kentsel dönüşüm komisyonuna, İbrahim Özkara tüketiciyi koruma komisyonuna seçilirken İlhan Özköse de encümen üyesi oldu.

 

BAŞKAN ARDA: ‘MECLİS ÜYELERİMİZ BİZİ GURURLANDIRDI’

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oluşan sinerjinin İzmir ve Gaziemir için önemli proje ve yatırımların hayata geçmesine büyük katkı sunacağına inandığını belirten CHP Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 4 büyükşehir belediye meclis üyesinin encümen, divan katibi olması ve önemli ihtisas komisyonlarında görev almasının kendilerini gururlandırdığını belirtti. 

 

‘TUNÇ BAŞKANIN LİDERLİĞİNDE İZMİR’İMİZE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ’

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “İlk meclisimizi gerçekleştirdik. Biz de Gaziemir olarak gurur duyarak meclisimize katılım gösterdik. Ben ve 5 meclis üyemiz Gaziemir’i temsil ettik. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde iyi bir ekip oluştuğunu görüyorum. Tunç Başkanın liderliğinde 5 yıl boyunca İzmir’e güzel hizmetler vereceğimize tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

 

‘GAZİEMİR’DE OLUŞTURDUĞUMUZ SİNERJİYİ BÜYÜKŞEHİRE DE YANSITACAĞIZ’

Gaziemir’i büyükşehir belediye meclisinde temsil eden ve görev alan meclis üyelerini kutlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Meclis üyelerimiz büyükşehir belediyesi meclisimizin komisyonlarında önemli noktalarda görev aldı. Hepsi deneyimli arkadaşlar. Hepsi uzman oldukları alanlarda görev aldıkları komisyonlarda önemli görevleri yerine getirecek. Gaziemir bu anlamda, CHP’li meclis üyelerince büyükşehir meclisimizde önemli komisyonlarda hem Gaziemir’i hem İzmir’i temsil edecek. Büyükşehirde de görev alan ve ilçemizi temsil eden değerli meclis üyelerimiz, önümüzdeki bir yıllık dönemde büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin Gaziemir’e de aktarılmasında etkin ve önemli rol oynayacak. Gaziemir’de oluşturduğumuz sinerjiyi büyükşehire de yansıtacağız. İzmir’imiz ve Gaziemir’imiz için hayırlı olsun” değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum