Forum Bornova ziyaretçileri Ziynet Sali ile coşacak

EGEOLAY/Forum Bornova’da yaz boyu düzenlenen ‘Akustiği Güzel Konserler’in bu defaki konuğu, Türk pop müziğin sevilen seslerinden Ziynet Sali olacak. Ünlü sanatçı, 24 Ağustos Cumartesi akşamı Forum Bornova’da sahne alarak sevenleriyle buluşacak.

Forum Bornova ziyaretçileri Ziynet Sali ile coşacak
Editör: Ege Olay
20 Ağustos 2019 - 11:41
FORUM Bornova, yaz akşamlarına müzikle renk katmaya devam ediyor. ‘Akustiği Güzel Konserler’in bu defaki konuğu, Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden Ziynet Sali olacak. Ziynet Sali, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da vereceği konserle, Forum Bornova ziyaretçilerine tam bir müzik ziyafeti yaşatacak. Ücretsiz gerçekleşecek olan etkinlik, aynı zamanda Sali’nin bir alışveriş merkezinde vereceği ilk konser olacak. ‘Akustiği Güzel Konserler’in bir önceki konuğu Tan Taşçı da ilk AVM konserini Forum Bornova’da vermişti. 



Forum Bornova’nın yaz akşamlarına keyif katan geleneksel canlı müzik etkinlikleri, her salı, perşembe ve cuma günleri AVM ziyaretçileri ile buluşuyor. Konserler kapsamında pek çok sevilen grup ve sanatçı Forum Bornova’da sahne alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum