Foça'ya Yeni Anaokulu Yapılacak

EGEOLAY/Foça belediye başkanı Fatih Gürbüz; Foça’mıza yeni bir Ana Okulu binası kazandırmak için yaptığımız çalışmalar sonucu protokolümüzü imzaladık.

Foça'ya Yeni Anaokulu Yapılacak
Editör: Ege Olay
19 Ekim 2019 - 10:42
Başkan Gürbüz Konuşmasının devamında ; 816 metrekare üzerinde, 6 derslikten oluşacak Ana Okulunu, Atatürk Mahallesi Çam Sokak’ta inşa ediyoruz.

İnşaat çalışmalarını, Belediyemiz, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı ile birlikte yürütüyoruz. Çocuklarımız için hazırladığımız Bilimler Köyü projemizin protokolünün ardından imzaladığmız Anaokulu Projesi sayesinde eğitimde Foça'mızın yarınları artık daha aydınlık olacak. Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunun bilinciyle, değerli öğretmenlerimize ve sevgili çocuklarımıza yeni ve modern bir anaokulu binası sunacağız.

Çocuklar geleceğimizdir. Her şey geleceğimiz için. Projemizde birlikte çalışacağımiz Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve eğitme destekleriyle Foça'nın can damarı olan Reha Necla Midilli eğitim ve Yaşlıevi Vakfına teşekkürlerimi sunuyorum.Dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum