EÜ "Kamu -Üniversite" işbirliği protokollerine yenilerini ekliyor

EGEOLAY /Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Bornova Kaymakamlığı ve Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında iki ayrı proje için işbirliği protokolü imzalandı.

EÜ "Kamu -Üniversite" işbirliği protokollerine yenilerini ekliyor
Editör: Ege Olay
27 Aralık 2019 - 10:01
Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Bayraktar, Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa ve Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ruhşan Özdemir Çiftçi tarafından imzalanan protokoller ile Üniversite-Kamu Kurumu İşbirliğinin geliştirilmesi ve bu kapsamdaki çalışmaların etkin şekilde yürütülerek süreklilik kazandırılması hedefleniyor.

 

Protokol töreninde konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz, ülkemizin önde gelen önemli ve köklü akademik birimleri bünyesinde barındırıyor. Bilimsel potansiyelimizi; paydaşlara,  sivil toplum kuruluşlarına, kamu -  özel kurum ve kuruluşlara açarak, bilgiyi toplumun bütün katmanlarına yayıyoruz.  Bornova Kaymakamlığı,  Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile önemli işbirliklerinden birisine daha imza atıyoruz. Bugüne kadar önemli projelere imza atık, yeni dönemde de atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi yürütücülüğünde Bornova Kaymakamlığı ile “Halka Uzanıyor, Görsel Bağ Kuruyoruz” projesi; Bornova İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile “Doğa Bize Sesleniyor, Görsellerle Konuşuyor” projeleri bu protokoller ile hayata geçirilecek. Proje ekibinin Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinden oluştuğunu vurgulayan GSTMF Dekanı Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa, “Rektör hocamızın öncülüğünde Araştırma Üniversitesi olma yolunda hızla ilerlemekteyiz. Bu amaçla üniversitemizin toplumla entegre olmasını hedefleyen projeleri önemsiyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. Bu protokoller ile yürütülen projelerin amaçlarına yönelik olarak görsel kimlikleri ve afiş tasarımları fakültemiz tarafından gerçekleştirilecektir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum