Eski Baro Başkanı Aydın Özcan'ın mutlu günü

EGEOLAY/İzmir Barosu eski Başkanı Av. Aydın Özcan’ ın baba mesleğini seçen kızı Gizem Özcan, ruhsatını alarak yemin etti.

Eski Baro Başkanı Aydın Özcan'ın mutlu günü
Editör: Ege Olay
28 Ağustos 2019 - 21:46
Alsancak Baro Merkez Binası’nda düzenlenen törende, başkanlık yaptığı 4 yıl boyunca binlerce kişiye cübbe giydiren Aydın Özcan, bu kez baba mesleğini seçen kızı Gizem’ in staj yaptığı Av. Seyyide Uludağ ile birlikte cübbesini giydirdi.

 
Mesleğe yeni adım atan Gizem Özcan’ a yemin töreninin ardından, avukatlık ruhsatını İzmir Barosu Başkanı Av.Özkan Yücel verdi.

 


Aydın Özcan, “Canım kızım Gizem Özcan’ın ruhsatını alarak yemin edip meslektaş avukat ünvanını kazandığı tören sırasında bizi yalnız bırakmayan öğrencilik döneminde staj yaptığı Av. Seyyide Uludağ, birlikte çalıştığımız meslektaşlarım Av. Aylin Sezgin, Av. Işılay Yeşukan, Stj. Av. Elif Hilal Çopur ile diğer meslektaşlarımın, akrabalarımızın ve aile dostlarımızın katılımları ve bu güzel günümüzü paylaşmaları  bizleri mutlu etmiştir. Hak, hukuk adalet , hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı ve demokrasi için mücadele edeceğine inancım tamdır” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum