Erzururumlu İş insanları Menemen ve Aliağa Kaymakamını ziyaret etti

EGEOLAY/Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (ERİSAD) Başkanı Mustafa Cihanbeylerde Aliağa ve Menemen Kaymakamını Ziyaret Etti.

Erzururumlu İş insanları Menemen ve Aliağa Kaymakamını ziyaret etti
Editör: Ege Olay
15 Ekim 2020 - 21:39 - Güncelleme: 15 Ekim 2020 - 21:45

Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (ERİSAD) Başkanı Mustafa Cihanbeylerde ve yönetim kurulu üyeleri Ömür Yetimoğlu Harun Cici Hüseyin Sağır Burhan Uçar Hikmet Çelik Kamer Karaman Levent Şahin İzzettin Genç bir süre önce Aliağa ilçesine atanan Kaymakam Ömer Karaman ve Menemen ilçesine atanan kaymakam Fatih Yılmaz’ı  makamında ziyaret etti.    



İlk ziyaret  Yahşihan ilçesinden Menemen’e atanan kaymakam Fatih Yılmaz’ı ziyaret eden ERİSAD yönetim kurulu üyeleri kaymakam Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Menemen kaymakamı Fatih Yılmaz, hemşerilerinin ziyaretinden memnun kaldığını ve kapısın her zaman açık olduğunu söyledi.     ERİSAD yönetim kurulu ikinci ziyaretlerini geçtiğimiz Ağustos ayında Darıca’dan Aliağa ilçesine atanan  kaymakam Ömer Karaman’a gerçekleştirdi. Her zaman Erzurumlu olarak gurur duyduğunu söyleyen kaymakam Ömer Karaman  Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği  (ERİSAD)’ın çalışmalarına erzurumlu olarak katkı koyacağını söyledi.    



Erzurumlu İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (ERİSAD) Başkanı Mustafa Cihanbeylerde , Erzurumun yetiştirdiği iki güzide bürokratı ziyaret etmekden gurur duyduğunu söyledi. Cihanbeylerde, Erzurumun yetiştirdiği  bürokratlar arasında bulunan Aliağa ve Menemen kaymakamına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerinin gösterdiği misafirperverliğine teşekkür ediyorum dedi.



Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman



1959 yılında Erzurum’un İspir İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Halitpaşa İlkokulu, Ortaöğrenimini Gazi Ahmet Muhtarpaşa Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra Erzurum Lisesi’ni bitirdi. Erzurum Eğitim Fakültesi’nden sonra, 1984 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.  1985 yılında Mülki İdareler Amirliği mesleğine girdi. İki yıl Trabzon İli, Akçaabat İlçesi vekil Kaymakamlık görevinde bulundu. 73. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu başarıyla bitirip, 1989 yılında Denizli İli Babadağ İlçesi’nde Kaymakamlık görevine başladı. Daha sonra Malatya İli Yazıhan İlçesi’nde “Kurucu” Kaymakamlık yaptı. Bu görev esnasında 1 yıllığına ABD’ye dil eğitimi için gitti. 1993-1995 yılları arasında Çankırı İli Eskipazar İlçe Kaymakamlığı, 1995-1998 yılları arasında Kars İli Sarıkamış İlçe Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 29.09.1998 tarihinde Gaziantep İli Şahinbey İlçe Kaymakamı olarak atandı. 23.02.2004 tarihinden itibaren 8 ay Giresun Vali vekili olarak görev yaptıktan sonra, 16.04.2004 tarihinde İzmir Vali Yardımcılığına atandı. 17.09.2009 tarihinde Sarıyer Kaymakamlığı görevine atanan ve daha sonra 02.09.2014 tarihinde Darıca Kaymakamı olarak atanan Ömer Karaman, 11.08.2020 tarihinde Aliağa Kaymakamı olarak göreve başlamıştır. İngilizce bilmekte, evli ve üç çocuk babasıdır.



Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz 



1973 yılında Erzurum Merkezde doğdu. 1999 yılında mesleğe girdi, sırasıyla Eskişehir, Konya ve Çankırı illerinde Kaymakam Refikliği yaptı. 2001 yılında kura çekerek Antalya İbradı Kaymakamı olarak göreve başladı, akabinde Artvin Şavşat Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Sarp Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği, Kırklareli Demirköy Kaymakamlığı, Konya Yunak Kaymakamlığı ve Çankırı Vali Yardımcılığı yapmıştır.26 Aralık 2016 tarihinden itibaren Yahşihan Kaymakamı olarak görevini sürdürdükten sonra 14 Temmuz 2020 tarihinde Menemen Kaymakamlığına atandı.vmesine katkı sağlayacak çalışmalar yapacağız. Bunların sonucunda ekonomimize katkıda bulunup daha fazla istihdam sağlamak başlıca amacımızdır. İş insanı ve sanayicilerimiz ile birlikte projeler geliştirip, bu projeleri birlikte yatırımlara dönüştürerek ülke ekonomimize katkı sağlayacağız” dedi.