El ele ve Gönül Gönüle Birlikte Yöneteceğiz

EGEOLAY/Eskişehir ve Çorum Derneklerinin düzenlemiş olduğu bahar şenliklerinde TİP 2.Bölge Milletvekili İrfan Değirmenci ile İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan bir araya geldi.

El ele ve Gönül Gönüle Birlikte Yöneteceğiz
Editör: Ege Olay
07 Mayıs 2023 - 17:05
Ademhan ve Değirmenci yaptığı açıklamada; Başta İzmir siyaseti olmak üzere Türkiye siyasetini de elele ve gönül gönüle vererek birlikte yöneteceğiz. Artık sistemin istediği değil, halkın hür iradesi meclise egemen olacak.
Bu seçim İnananların ve Samimilerin sandıkta galip geleceği bir seçim olacak, Gençler, Kadınlar, Emekliler, Çocuklar ve hakkını aramak adına mücadele veren herkesin ortak sesi mecliste yankılanacak açıklamasında bulundular.
Halkın Temsiliyeti Bizde Olacak..
İrfan Değirmenci 2.bölgede İzmir halkını temsil edecek olanın kendisi olduğunu,1.Bölgede ise Ferhan Ademhan olduğunu söyleyerek destek mesajı verdiğini açıkladı.
 Ferhan Ademhan ise; Değerli İrfan Değirmenci kardeşim ile çıktığımız bu mücadelede farklı siyasi yapılarımız olsa da halkın mutlak iktidarı yolunda beraber yol yürüyeceğiz. Kendisiyle de  mecliste İzmirliler adına çalışmak  mutluluk verecek diyerek cümlelerini tamamladı..

596 Vekil bir Yana 4 Vekil Bir Yana…
İzmir 1.Bölge Milletvekili Ferhan Ademhan Mecliste 600 vekil var, 596 vekil bir yana 4  TİP’li vekil bir yana diyerek mecliste yaptıkları muhalefeti takdir etti. Hıdrellez şenliklerinde halkla beraber halay çekip türküler söyleyerek alana veda etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum