Ekrem İmamoğlu seçim stratejisini anlattı: 'Kucaklaşacağız...'

EGEOLAY/Ekrem İmamoğlu cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu seçim stratejisini anlattı: 'Kucaklaşacağız...'
Editör: Ege Olay
10 Mayıs 2019 - 14:21
YSK'nın tartışmalı İstanbul kararının ardından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İmamoğlu'na CHP'nin 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de eşlik etti.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

(Binali Yıldırım sorusuna yanıt) Bir daha karşılaştığınızda sorun acaba kendi söylediklerine inanıyor mu? Neyin gaspı? Millet görüyor. Kendisi de inanmıyor. Mağduriyet meselesi de şöyle, belki aday olmakla mağdur olmuş olabilir.

Ben Vali beye dün çağrı yaptım. Test etmesini tavsiye ederim. Kendileri emanetçi olarak duruyorlar. Oradaki bürokrasi de hak etmeden orada duran, bir kişiye, partiye hizmet etmeyi kendine öncelik kılmış insanların olduğu doğrudur, tespitlerimiz olmuştur.

Benim kişiye göre stratejim yok, kürt vatandaşım benim kardeşim, AKP'ye oy vermiş olan vatandaşım benim kardeşim. Benim stratejim 16 milyon insan.

Partimiz bir kampanya başlattı, ilgi olduğunu görüyorum. Verdiğimiz bir seferberlik aslında. Partimiz süreci takip ediyor. Destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum.

SEÇİM STRATEJİSİNİ BÖYLE ANLATTI


İşimiz kolay, bizim rakibimizle işimiz yok. Bizim muhatabımız 16 milyon insanımız. Kucaklaşacağız, buluşacağız, güler yüzle, hoş sohbetle, iyi bir yönetimin İstanbul'a layık olduğunu bütün insanlara hissettireceğiz. İnsan, siyasi parti ayırt etmeksizin herkesin oyuna talip olan anlayışımızla devam edeceğiz. Benim iftar sofralarım 10 yıldır halkımızın evidir.

Muharrem İnce'nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar ise şu şekilde:

YSK seçimi iptal etmedi, kendini iptal etti. Ampulün üstüne, ortasına bastı falan bunların hepsi boş tartışmalar. Bu seçimde şaibe yoktur. Şaibe YSK'dedir.

Meseleyi CHP meselesi olarak görmeyen 82 milyon kişinin buna destek olacağını görüyorum. Mutlu bir Türkiye, kardeşçe yaşadağı Türkiye'yi kurabilmemiz için 23 Haziran'da İmamoğlu'nu açık ara farkla seçtirmemiz lazım.(gercekgundem)

YORUMLAR

  • 0 Yorum