Ekonomi basını yaza birlikte veda etti

EGEOLAY/İzmir’de ekonomi basınında faaliyet gösteren tüm gazetecileri çatısı altında buluşturan Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi, “Yaza Veda” etkinliğinde İzmir ekonomi basınını ve ailelerini bir araya getirdi.

Ekonomi basını yaza birlikte veda etti
Editör: Ege Olay
11 Ekim 2021 - 11:29
Eski Foça Yolundaki Appo’s Event alanında “Yaza Veda” için buluşan Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi üyeleri ve aileleri arasındaki bağların güçlenmesini çok önemsediklerini ifade eden Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı Murat Demircan, bu amaçla çeşitli vesilelerle üyelerle bir araya geldikleri organizasyonlar yaptıklarını, bu buluşmaların üyeler arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağladığı gibi, sektörel gelişmelerin istişare edilmesine zemin hazırladığını dile getirdi.
 
Pandemi döneminde fiziki buluşmaların yerini çevrimiçi buluşmalara bıraktığını vurgulayan Demircan, “Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi olarak, çevrimiçi buluşmaları en etkin kullanan sivil toplum kuruluşlarından biri olduk. İzmir iş dünyasının pandemi sürecinde yaptığı çalışmaları kamuoyuna duyurabilmeleri amacıyla online basın toplantıları gerçekleştirdik. Anma programlarımızı, yönetim kurulu toplantılarımızı, kutlamalarımızı, sektörel değerlendirme toplantılarımızı online yaptık. Ancak gördük ki, herkes fiziki olarak bir araya gelmeyi özlemiş. O nedenle 2021 yazına birlikte veda etmek istedik. Yaklaşık 2 yıldır birbirini göremeyen meslektaşlarımız hasret giderdi. Önümüzdeki dönemde sağlıklı günlerde daha sık bir araya gelmeyi diledik” şeklinde konuştu. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum