Reklam

Ege Üniversitesinden rekor promosyon anlaşması

EGEOLAY/Ege Üniversitesi tarafından düzenlenen maaş promosyon ihalesinde rekor anlaşma sağlandı. İhaleyi kişi başı 45 bin TL ücretle Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) kazandı.

Ege Üniversitesinden rekor promosyon anlaşması
Editör: Ege Olay
23 Kasım 2022 - 13:23

 “Huzurlu Üniversite, Mutlu Çalışanlar” mottosuyla çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “ Üniversite üst yönetimi olarak çalışanlarımızın huzuruna ve mutluluğuna her zaman önem veriyoruz. Çalışanlarımızın haklarını gözeterek, maaş promosyon ihalemizi rekor miktarla imzaladık. İmzaladığımız anlaşmanın üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeni dönem maaş promosyon ödemesi için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Ege Üniversitesinde kişi başı 45 bin TL net ödeme yapılması konusunda taraflar arasında sözleşme imzalandı. Ege Üniversitesi senato salonunda yapılan imza törenine Ege Üniversitesi Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Türk Ekonomi Bankası Ege Üniversitesi Şube Müdürü Ferhan Seven  ve ilgili bürokratlar katıldı.

Ege Üniversitesi Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “ Göreve geldiğimiz andan itibaren üniversitemizi daha da ileriye taşımak için tüm  mensuplarımızla güç  ve fikir birliği  içerisinde olmaya azami gayret ettik.  İleriye yönelik hedeflerimizi gerçekleştirmek için ortak bir ruha ihtiyacımız vardı ve  ne mutlu ki  bizler bugün; ortak kararlar vererek ortak hedefler doğrultunda çalışan, üreten güçlü bir aileyiz.  Bizler kurumsal aidiyeti artırmak, Egeli ruhunu yakalamak için sağlıkta öncelikli randevu sisteminden, huzurlu ve yeşil kampüs yaşamına; memnuniyet anketlerinden, katılımcı yönetim anlayışına kadar uzanan pek çok yenilikçi uygulamayı hayata geçirdik” diye konuştu.

Ege Üniversitesi ailesinin kurum kültürünü ve aidiyet duygularını geliştirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Mutlu çalışanlar, huzurlu üniversite’ mottosuyla çıktığımız yolda, çalışanlarımızın her zaman yanında olduk ve Ege Üniversitesi ailesinin bir parçası olmanın ayrıcalığını mensuplarımıza her zaman yaşattık.  Toplu iş sözleşmesinde gösterdiğimiz hassasiyeti, promosyon ödemelerinde de göstererek çalışanlarımızın haklarını gözettik. Banka yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, TEB Bankasıyla yapmış olduğumuz mevcut anlaşmayı yenileyerek 45 bin TL promosyon ödenmesine yönelik protokole imza attık.  Tüm çalışanlarımıza hayırlı, uğurlu olsun.  Mensuplarımızın kurum kültürünü ve aidiyet duygularını geliştirmek  için örnek teşkil eden çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Daha da ileriye ve en iyiye.  Egeli olmak bir ayrıcalıktır” dedi.

Rekor promosyon mutabakatının ardından idari ve akademik çalışanlar Ege Üniversitesi Rektörlüğü bahçesinde bir araya gelerek Rektör Prof. Dr. Budak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Budak, çalışanlarla birlikte pasta kesti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum