Ege Perla Bu Yıl da Babaları Unutmadı

EGEOLAY/İzmir’in gelişen ve yükselen bölgesi Bayraklı’nın yeni cazibe merkezi olan Ege Perla, Babalar Günü’nde babalara kahvaltı hediye ediyor. Hayal Kahvesi, Murano’s ve Big Chefs’te rezervasyon yaptıran babalar bu özel güne lezzetli bir başlangıç yapacak.

Ege Perla Bu Yıl da Babaları Unutmadı
Editör: Ege Olay
11 Haziran 2019 - 11:53
İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla, çeşitli etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Alışveriş, yaşam, kültür-sanat, moda ve gurme lezzetlerini aynı çatı altında toplayan Ege Perla, bu yıl da hepimiz için birer kahraman olan babalar için unutulmaz bir hediye hazırladı.

 

16 Haziran Pazar günü Ege Perla’da bulunan zincir markalar Hayal Kahvesi, Murano’s ve Big Chefs’te 10:00 – 14:00 saatleri arası rezervasyon yaptıran babalara bu özel günlerinde Ege Perla tarafından kahvaltı hediye edilecek. 

 

Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptiyle farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ile İzmir’e yepyeni bir yaşam deneyimi getirmeyi hedefliyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum