Ege'de Oluşum Derneği Kuruldu

EGEOLAY/Bayraklı merkezde kuruluşunu tamamlayan Ege Oluşum Derneği faaliyetlerine başladı. Önümüzdeki günlerde açılışı planlanan derneğe şuan ciddi katılımlar devam ediyor. Geçici yönetimi oluşturan Dernek kongresini yaparak yönetim teşkilatını oluşturacak.

Ege'de Oluşum Derneği Kuruldu
Editör: Ege Olay
17 Temmuz 2020 - 14:05
Dernek yönetimi yaptığı açıklamada;

"Ege bölgesinde yaşayan, vatanını milletini gönülden seven, Devletine ve manevi değerlerine bağlı insanların bir arada olacağı Yeni bir Oluşum kurduklarını" belirtti.

11 Temmuz 2020 Cumartesi günü Ege bölgemizin değerli insanlarıyla birlikte güzel bir Tanışma Toplantısı gerçekleştirildi.

"Huzura, barışa ve insanlığa hizmet için ben yok Biz varız", "Birlikten güç doğar", " Ağaç dallarıyla büyür ve güçlenir"  ve "Herkese eşit mesafedeyiz" sloganlarıyla yola çıkan, "Saygı ve sevgi çerçevesinde, değerli insanlardan aldığı ilhamla yola aşkla devam etmeyi hedeflediğini" bildiren oluşumun tüm üyelerinin "İyilik, Güzellik ve Doğruluk" ortak paydasında buluştuğu Dernek'te Yönetim Kurulu önümüzdeki haftalarda coşkulu bir açılış yapmayı ve zaman kaybetmeden faaliyetlere başlamayı planlıyor.








YORUMLAR

  • 0 Yorum