Ege'de Oluşum Derneği Binlere Dokunuyor

EGEOLAY/Bayraklı ’da temelleri atılan dernek 2 yıldır dur durak bilmeden her kesimden gönüllere dokunuyor.

Ege'de Oluşum Derneği Binlere Dokunuyor
Editör: Ege Olay
02 Ağustos 2022 - 22:24 - Güncelleme: 02 Ağustos 2022 - 23:44
Daha önce İzmir’de depremzedelere 7/24 yardımlarda bulunan Ege’de Oluşum Derneği bunlarla kalmayarak, Antalya’dan aracı olan yardımseverlerimiz sayesinde SMA hastası Ömer Ali Bebeğe solunum cihazı bağışı yaparak ailenin gönüllerini fethettiler.

Dernek sürekli sahalarda bulunup yoksul ve ihtiyaç sahibi kişilere nakit, yiyecek, giyecek, temizlik malzemesi, ev eşyası, tekerlekli sandalye vb. yardımlarda bulunmaktayız. Bunların dışında evlenmek isteyen yoksul ailelerin gençlerine de ihtiyaçları doğrultusunda gerekli desteği sağlamaktayız. Cenazesi olan vatandaşlarımıza da taziye ziyaretleri için sandalye, masa, mekân ve çay ocağı gibi hizmetler sunmakta.
Ege’de Oluşum derneğini yönetiminin çoğunluğunu kadınlar oluşturmakta hemen hemen her programda ön sahada Allah Rızası için koşturan kadınlar hem işlerinden hem Çocuklarından feragat yaparak gönüllülük esasıyla dur durak bilmeden yardımlara koşuyor.

Dernek başkanı Bülent Gül yaptığı açıklamada; Biz dernek olarak İhtiyaç sahiplerine yardım elini uzattık. Sivil toplum örgütü olarak -asla siyasi görüş veya mezhep gibi etnik ayrımcılık yapmayarak- her kesime adil ve eşit mesafede olduk. Derneğimiz alan el ile veren el arasında köprü vazifesi görmektedir. Biz dernek olarak vesile oluyoruz ve mutlu oluyoruz, ihtiyaç sahibi ihtiyacı giderildiği için mutlu oluyor, yani herkes mutlu... Biz buna üçü bir arada mutluluk diyoruz. Niyetiniz iyi olursa Akıbette iyi olur inşallah. Her şeyi Allah rızası için yapıyoruz. Herkese kapımız açıktır. Bizler çok güven veren ve herkesin gelip sığınacağı bir derneğiz. Peygamber efendimiz bir hadisi şerifinde şöyle buyurmuştur: "İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır". Bizler Allah nasip ettiği müddetçe, hayırlı insanlarla faydalı işler yapmak üzere bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayız.

Hayırsever vatandaşlarımızdan her türlü yardımları derneğimize iletmeleri halinde bizler gerekli yerlere ulaştırarak hayırlarına vesile olduğumuzu yardımsever vatandaşlarımıza iletmek isterim.
​Allah bizleri mahcup etmesin, daha çok hayırlı ve faydalı işler yapmayı nasip etsin inşallah.
"Her şey Allah rızası için"               











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum