Ege'de, Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Kayıt Günleri Başladı

EGEOLAY/Ege Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Kayıt Haftası 7-11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ege'de, Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Kayıt Günleri Başladı
Editör: Ege Olay
07 Aralık 2020 - 11:56

Öğrencilerin serbest zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve  sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yürüten toplulukların tanıtım ve kayıt etkinlikleri Covid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Bünyesinde faaliyet gösteren 77 öğrenci topluluğunu barındıran Ege Üniversitesinde, pek çok topluluk düzenlenecek olan online etkinlikle hem tanıtım yapacak hem de üye alımı yapacak.

Egeli öğrencileri tanıtım ve kayıt günlerine davet eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Salgın sürecinde de düzenlediğimiz çevrimiçi programlarla öğrencilerimizle beraber olmaya devam ediyoruz. Öğrenci odaklı bir üniversite olarak öğrencilerimizle bağımızı sürekli canlı tutarak online etkinliklerle bu misyonumuzu sürdürüyoruz.  Öğrenci topluluklarımız, tanıtım ve kayıt haftasında hem kendi topluluklarını tanıtacaklar hem de üye alımlarını gerçekleştirecekler.  Tüm öğrencilerimizi bu hafta düzenlenecek tanıtım ve kayıt etkinliklerine bekliyoruz” diye konuştu.

Bir hafta sürecek öğrenci toplulukları tanıtım ve kayıt etkinliklerinin programına https://twitter.com/UniversiteEge adresinden ulaşılabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum